Trebarnsmor og fitnessutøver

Intervju03.09.2013Joachim Marhaug453

Nadia Isabella Pettersen er nok en gang klar for scenen og denne gangen går hun for gull!

Foto: SivKatFoto

Navn: Nadia Isabella Pettersen
Alder: 35 år
Høyde: 166,5 cm
Vekt: 64 kg off season/60 kg i konkurranse
Arbeid: Kosmetisk sykepleier, driver Klinikk Frøken Strøken i Lillestrøm
Sivilstatus: Samboer med 3 barn
Sponsor: Bodynutrition, Babalu Nordic
Klubb: Team Toppform
Meritter:
2 pl Oslo GP 2012,
6 pl NM 2012

Hvem er du? Fortell litt om deg selv

Jeg er en aktiv og positiv person som prøver å se muligheter og løsninger. Jeg er målbevisst og jobber hardt for det jeg vil oppnå, enten det er privat eller i yrkessammenheng. Jeg driver en skjønnhetsklinikk i Lillestrøm og jobber der med kosmetiske/aestetiske behandlinger. Elsker å trene og holde meg i form, og føler det gir meg masse energi og overskudd til å mestre alle de andre viktige tingene i livet mitt som barn, familie og jobb.

Du skal delta i Bodyfitness på Stavanger Open. Hva slags forventninger har du?

Ettersom jeg har vært med noen runder før, vet jeg at man aldri kan forutse hvilke plasseringer man får da man aldri vet hvem man møter eller hvordan formen ender opp på konkurransedagen. Det er mye som skal klaffe, men jeg må jo si at i hodet mitt under hele denne dietten er det bare en ting jeg har tenkt å det er at kun gull er godt nok. Jeg føler jeg "ofrer" mye med en sånn livsstil og all hard jobbing mot konkurranser så for meg er det ikke noe halvveis. Satser høyt så får vi se om jeg når opp denne gangen.

 

Du stilte sist i fjor. Hvordan har du trent det siste året?

Jeg har trent ganske likt som tidligere år, men har lagt inn litt flere hviledager. Merker at kroppen responderer veldig bra på hard/tung trening og nok restitusjon. Tidligere har jeg nok stresset kroppen og overtrent en del.

Har du prioritert noen muskler mer det siste året?

Jeg har siste året jobbet mer med bein og skuldre for å få en bedre X form.

Hvor mye poseringstrening gjør du?

Jeg prøver å posere litt hver dag. Ellers er det fast posering/formsjekk med teamet en gang i uken.

Har du noen favorittmuskelgruppe du liker å trene, og hvorfor?

Jeg elsker å trene rygg og skuldre, noe man kan se på fysikken min, ler Nadia. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler jeg får god kontakt og er sterk i de muskelgruppene.

Hva består dietten av? Hva spiser du når?

Dietten består hovedsaklig av havregryn, whey proteinpulver, kylling, ris, wok grønnsaker, brokkoli, eggehviter, mager kesam og litt frukt.

Hvor mange kalorier er dette?

På denne dietten startet jeg på ca 1800 kcal men har nå droppet to ganger først til 1500 kcal og nå ligger jeg på 1200 kcal.

Hvordan er det å kombinere fitness med dagliglivet og familielivet?

Jeg syns det går veldig greit. Jeg har en støttende samboer og selv om han jobber mye og ikke blir så deltagende er han positiv og støtter meg i det han kan. Når vi var på tur sammen i høst i Barcelona var han med ut på morgencardio kl 6 hver eneste dag. Ungene er glad i å være med på trening og trives godt i barnepassen så jeg føler jeg greier å finne en god balanse mellom det å være mamma, samboer og fitnessutøver.

Hva synes barna dine når mamma er så muskuløs og sterk?

Nadia ler og trekker på smilebåndet: - De er litt fasinert av sporten og de er aktive barn og som trener masse selv. De to eldste spiller hockey og trening er en stor del av livene deres også, men dem er vel ikke så veldig fokusert på at mamma er så stor å sterk, de vet jo ikke om noe annet, så for dem er det mest viktigst at mamma vinner.

Hvilke kosttilskudd vil du anbefale til andre og hvorfor?

Jeg bruker BCAA og glutamin både på diett og off season både før cardio og før/under trening. Ellers bruker jeg L-Carnitin, krealkalyn, magnesium, c vitaminer, sink og kalsium.

Har du noen forbilder?

Jeg har ingen store forbilder. Jeg har jo atleter som jeg syns er fantastiske og som jeg ser utvikler seg og gjør det bedre og bedre for hvert år. Det inspirerer meg. Ellers må jeg si at mamma er mitt største forbilde. Hun er den sprekeste 50 åringen jeg vet om, og hun er alltid positiv og står på hele året rundt.

Hvor mye kardio trener du for å komme i form?

Jeg går kun cardio mot konkurranser og nå startet jeg med cardio ca 7 uker før konk. Først 30 min morgen før jeg deretter har økt det til 45 min morgen. Prøver å justere det med maten for å kunne "sjokke" kroppen med cardio når det virkelig trengs.

Hvor lenge har du vært på diett?

Jeg har nå vært på diett i 11 uker.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Rygg og skuldre. Og magen da legger Nadia til og fortsetter: - Den må jeg si meg fornøyd med tiltross for at jeg har fått 3 barn.

 

Hva er det som motiverer deg til å stå på?

Det er et personlig mål, overbevise meg selv om at jeg klarer det jeg setter meg som mål. Jeg er et konkurranse menneske og jeg gir virkelig alt hvis jeg først går inn for noe.

Hvem coacher deg fremover mot konkurranse?

Kenneth Foss på Toppform er coachen min. Og jeg må si jeg er evig takknemlig for at jeg kom til han. Han er den mest fantastiske coachen jeg kunne hatt.

Hva er dine langsiktige ambisjoner med treningen?

Jeg ønsker å fortsette å utvikle meg og bli bedre og bedre, så får bare tiden og fremtiden vise hva det blir ut av det. Målene for meg blir til imens jeg går.

Hvor trener du?

Jeg har trent i mange år på Condis Lørenskog. Det er det absolutt beste treningsmessige gymmet på Romerike, men nå mot konkurranse trener jeg på Sats Metro.

Hvordan er miljøet der?

Miljøet vet jeg ikke så mye om. Jeg trener mest alene og prøver ikke å skape for mange personlige relasjoner der jeg trener. I alle fall ikke i disse diett-tider for da orker ikke hodet så mange spørsmål og samtaler. Det er rett inn og rett ut for min del. Det sosiale miljøet får jeg på formsjekkene på søndager sammen med teamet mitt.

Noen du vil takke til slutt?

Ja, først og fremst vil jeg takke den fantastiske mannen min Truls for at han holder ut med meg gjennom oppturer og nedturer og alt som følger med en tøff konkurranse diett. Han er helt unik og unnværelig for meg. Ungene mine som er med på reisen sammen med meg i det daglige. Mine fantastiske venninner som alltid er der for meg og hjelper meg med smått og stort, vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere. Og til slutt teamet. Toppform er som en liten familie og jeg føler meg i de beste hender der. Så takk til alle som er med på å skape det gode og nære miljøet der nede.


Supersprek trebarnsmor - Nadia

Diverse05.05.2015279

Superspreke Nadia Isabella Pettersen er trebarnsmor.

Nadia Isabella rett til topps

Fitness15.12.2013239

Nadia Isabella Pettersen gikk rett til topps i Ben Weider Cup.
Stem på Anne-Cathrine Westby for covergirl på Maxim Magazine og $25.000 dollar i premie.

Kristin (24) er i kanonform

Intervju31.08.2018361

Denne jenta har mageruter så store at gutta blir misunnelig.

Supersprek trebarnsmor - Nadia

Diverse05.05.2015279

Nadia Isabella rett til topps

Fitness15.12.2013239

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!