Kai Greene er kastet ut av Mr. Olympia

Fitness15.09.2015Rita Immerstein0

Sjokkerende nyheter for Kai Greene.

Kun få dager før Mr. Olympia kommer altså sjokknyheten fra Kai Greene om at han er kastet ut av Olympia og bokstavelig talt er nektet å delta. Han gir ingen konkrete årsaker til hvorfor denne beslutningen er tatt, men han legger til at det er mye som skjer bak scenen.

Kai Greene har brukt 20 år av sitt liv i jakten på Olympia-tittelen og mange har håpet og ønsket at det var han som skulle ta den gjeve tittelen i år. Kai Greene er selvsagt nedbrutt og knust over dette utfallet, men han ønsker ikke å si mer enn at mye skjer bak scenen og det skjer akkurat nå.

Han har alltid hatt et mål om å vinne og gjøre sitt beste, uavhengig av hva andre måtte mene. For ham er det slik at man kommer ikke så langt og bare slutter. "Det funker ikke slik" sier han med tårer i øynene. Han sier også at han ikke vil bli betraktet som et offer og han ønsker ikke å komme med negativt snakk. Han synes det er urettferdig det som skjer, men han legger samtidig til at "det er som det er".

Kai Greene har alltid hatt en filosofisk tilnærming til sporten og han forteller at det alltid er verdt å gjøre sitt beste og at det er viktig å tro på noe. "Jeg er en vinner og det er du også" sier han under intervjuet som er lagt ut. Det handler om å komme over hindringer og gjøre en innsats og finne ut hva som er ditt beste og gå for det. Det er din rett og ditt ansvar, legger Kai Greene alvorlig til.

Han oppmuntrer alle til å støtte opp om sporten og det vil han selv også gjøre. Han får ikke være på Expoet under Olympia, men han lover å holde fansen oppdatert og oppmuntrer alle atleter som forbereder seg til konkurranse om å gjøre det med et rent hjerte og en sunn kropp.

Eller kan man kanskje spekulere i at det rett og slett er formen hans som ikke holder mål?


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Tren armer med Kai Greene

Fitness26.12.20169

Den ultimate armtreningen med Kai Greene.

Kai Greene - topp 10 treningstips

Trening27.01.2016185

Få de beste tipsene fra den profesjonelle kroppsbyggeren Kai Greene.
Mr. Olympia arrangør Robin Chang forteller grunnen.
Under Mr. Olympia. Se video.

Tren armer med Kai Greene

Fitness26.12.20169

Kai Greene - topp 10 treningstips

Trening27.01.2016185

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!