Tok gull på Arnold Classic Europe 2016

Fitness26.09.2016Rita Immerstein0

Catharina Wahl tok gull på Arnold Classic Europe 2016.

I helgen som gikk var det et stort knippe med norske utøvere som forventningsfulle reiste til Barcelona og med håp om å innkassere noen gode plasseringer. Det lot ikke vente på seg for i den norske leiren ble det et aldri så lite medaljedryss! Catharina Wahl fikk gull i sin klasse og ble med i overall, men der var det flotte Olivia Pohankova fra Slovakia som gikk seirende ut med en overalltittel.

De norske utøverne

Følgende utøvere var klare for helgens konkurranse;
Dennis Johansen, Robert Alexander Berg, Anastasia Avetisova, Joachim Al Hauari, Lisa-Mari Ingebrigtsen, Lill Nikolaisen, Susanne Kleven,Catharina Wahl, Natalia Ejsmont, Camilla Paulgaard Brahms, Elisabeth Wangen, Casey Y. Johansen, Sara Jensen, Eduardo Da Silva, Lena Haugen.

Første callout

Det er alltid et godt tegn å være med i de første sammenlikningene(call out) i en konkurranse. Det er nemlig et sikkert tegn på at man ligger i toppsjiktet. Dennis Johansen var en av dem som ble trukket ut blant de første og det sikret ham en bronsjemedalje. Joachim Al Hauari kjempet i felt med 47 atleter og nådde dessverre ikke opp, men gjør seg klar til kommende NM i oktober. Lill Nikolaisen kunne stolt og fornøyd posere med en bronsjemedalje til slutt. Klassene er store og det er en krevende kamp å nå topp-plasseringene og komme seg gjennom til finaleheatene.

Det er ingen tvil om at Norge er en sterk nasjon innen fitness, selv med et beskjedent innbyggertall sett i forhold til andre nasjoner. Selv om forutsetningene våre er gode, så er det etter hvert mange sterke individuelle prestasjoner å se tilbake på i ACE og i tidligere konkurranser der vi kjemper mot andre store nasjoner. Det er alltid stort når utøverne drar i land medaljer blant så mange utøvere i hver klasse. Gratulerer til medaljevinnerne og den sterke innsatsen for øvrig i det norske teamet!

Vi tok en kjapp prat med Catharina og sier følgende:
- Oppkjøringa var relativt hard denne gangen da jeg startet på 100% diett 3-4 uker før konk. Holdt en god off season form i sommer etter Olympia amatør i Marbella, men merker det at kroppen ikke responderer like bra som før. Kanskje ikke så rart da jeg har konkurert hver sesong i nå 2 år uten pause, og ja det merkes både på kropp og hode. Likevel kjørte jeg 110% inn mot Arnold, med tunge tider, tårer og svette. Målbevist som jeg er, ga jeg ikke opp! Og dette resulterte jo med en helt fantastisk opplevelse nå i helga, hvor alt strev ble verdt det, sier hun.

- Jeg trodde ikke det var sant når jeg innså at jeg vant Arnold Classic. Da strømmet så klart tårene. Jeg har jobbet så lenge, aldri gitt opp håpet, fortsatte enda jeg trodde det aldri skulle bli min tur. Nå sitter jeg med 2 gull, Olympia liverpool og Arnold classic. 2 sølv i Em og olympia marbella. Jeg kan ikke beskrive følelsen annet enn at jeg er så utrolig happy, sier Catharina.

Hva er planene videre nå?
- Nå skal jeg delta på olympia amatør Prague, Ben weider cup i Lathi, og diamond cup liverpool, etterfulgt av Olimpia moskva. Da Olimp, altså sponsoren min, allerede har betalt alle kostnader for alle stevnene. Det er blitt snakk om at jeg nå kan søke om Proff kortet, men jeg kjører likevel på med flere stevner for å kanskje ha mulighet til å dra inn flere medaljer. Da vil jeg kunne stå sterkere når jeg evt søker. 

 

 


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Joachim i superform til Arnolds

Intervju22.09.2016119

Joachim Al Hauari er klar for å gi 100% på scenen i Arnold Classic Europe.

Arnold Classic Europe 2015

Fitness28.09.201546

Her ser du bilder, in-side info og resultater fra Arnold Classic Europe 2015.

Arnold Classic Europe 2014

Fitness26.09.2014445

Her får du smakebiter fra Arnold Classic Europe 2014.

Arnold Classic Europe 2013

Fitness11.10.2013172

Arnold Classic Europe 2013 blir arrangert i Madrid, Spania.

Joachim i superform til Arnolds

Intervju22.09.2016119

Arnold Classic Europe 2015

Fitness28.09.201546

Arnold Classic Europe 2014

Fitness26.09.2014445

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!