Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: no explode? på: 13. mars 2011, 14:06
    sammenligningene mellom efedrin og No explode.. Tongue

    ps White flood er det billigste iforhold til antal effektive doser... 50-100 for  399 sek.
    Er det noen som har sammenlignet efedrin og NO explode her?
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: no explode? på: 12. mars 2011, 12:26
    Efedrin ville jeg holdt meg unna. Funker ikke hvis man ikke er super seriøs og da kan man like gjerne være super seriøs og oppnå målene man har i utgangspunktet uten bruk av ulovlige midler. De jeg kjenner som har gått på det er overvektige og man blir ikke rippa etter bruk av efedrin..man blir bare skuffa og legger på seg mer.

    NO explode er greit det..går på det selv nå. Billigste pre-training tilskuddet. Oppnår bra pump og får litt ekstra energi..et helt ok produkt. Supercharge er min favoritt og det eneste som funker helt "optimalt". Man får skikkelig kick og blir super fokusert med skikkelig bra pump. Eneste minuset er at det koster litt, men boksen er forholdsvis drøy. Jeg vil bare legge til at hvis man ikke har trent noe særlig før og regner seg selv som nybegynner så ville jeg ventet med å bruke disse produktene. Fint å bruke når man føler motivasjonen ikke er helt på topp osv.eller når man kanskje føler man stagnerer litt etter en tid.
    3  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Gjør tunfisk om til appelsin juice med fruktkjøtt på 1,2,3 ! på: 08. februar 2011, 18:47
    Hahaha..fytti h...... dette hørtes helt jævelig ut. Når du først er mann nok til å drekke tunfisk kan man like godt droppe fun ass hehe.

    Min oppskrift på tuna shake:
    1 boks tunfisk
    3-4 dl.vann
    1/3 busk rå brokkoli
    1/2 teskje cayenne pepper
    + ev.1 egg eller 2 Smiley

    Miks det godt så glir det ned på null komma niks Wink
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: FRi frakt på PF på: 15. januar 2011, 17:34
    Den stadige økningen av nettbaserte tilbydere av kosttilskudd etc. gjør at dette markedet er blitt mer og mer ett forbrukers marked. Man vil helt sikkert oppleve at mange tilbydere forsvinner etterhvert pga.økt konkurranse. Det å poengtere at GG har et stort utvalg og fungerer som et postordrefirma er jo kun positivt fra forbrukernes side. Ett fritt marked med stor konkurranse, hvor den som leverer det beste tilbudet overlever. Dette er ikke noe å sette spørsmålstegn ved som du fra PF virker som gjør. Dere har jo også utvidet en god del i produktsortimentet deres og tilbyr ikke nå kun PF produkter. Å komme med faktorer for å forklare hvorfor PF ikke kan være like "billige" som GG er jo å være klar over en konkurransemessig svakhet.

    Det er allment kjent at hvis man får gratis frakt er det faktisk du som forbruker som må betale for den i form av høyere priser på produktene. Men allikevel opplevde jeg for en stund siden at jeg fikk gratis frakt fra xlife.no samtidig som produktene var rimeligere enn hos PF (med VIP)! Synes dette var merkelig. Og at PF ikke kan gi gratis frakt ved større bestillinger synes jeg er rart. Avansen må være forholdsvis stor ettersom de kan gi store rabatter ved VIP kort.

    Har forstått det slik at PF satser på bredde og kanskje har fått en del mer "voksne" kunder som bare "trimmer". Disse menneskene er ressurssterke og handler der de føler seg trygge(de leter heller ikke etter beste tilbud). Dette skal PF ha, dere leverer bra og trygge produkter. Gud vet hvor mange tusen jeg har brukt der, men jeg hadde en dårlig opplevelse hvor jeg hadde bestilt for noen tusen og krysset av for samlet levering. Det endte med at de sendte varene i to omganger pga.tomt på lager for noen av produktene. Jeg ble da nødt til å betale for frakt 2 ganger, jeg klaget, men fikk ingen forståelse for at dette var feil. Etter dette sluttet jeg å bruke PF, men alt handler jo om penger, så synes å argumentere om at PF ikke kan gi fri frakt ved større ordre fordi de har kostnader som f.eks utvikle produkter og markeder som om det var forbrukerne de tenkte på i det lange løp er feil.

    Fri frakt som ikke vil gå noe utover pris på produktene tror jeg man vil bare se mer og mer av i fremtiden fordi konkurransen krever det..trenger ingen gruppe på fb for dette.
    5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hvordan kan min venn være så stor? på: 12. november 2009, 12:49
    Dette er genetisk..jeg har å en kompis som som bare spiser dritt, drekker 3 ganger i uka, sover hele dagen og aldri trener, men har en ganske "rippet" og muskuløs kropp. Fikk han med på styrketrening i en periode og han vokste utrolig raskt...synd han er så useriøs da..for det gikk et par uker så var han tilbake til sitt gamle seg. Faren hans var helt lik da han var ung, men når man bikker 30 år går det bare en vei uansett om man har gode gener hvis man ikke vedlikeholder kroppen for å si det sånn.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Gutta i Kongo, Akt II på: 08. september 2009, 19:07
    mr moland  har vert viden kjent i nærmiljøet sitt for å være litt over gjennomsnittet våpengal/krigsgal
    bestefaren til moland var faktisk nazist woot
    bildet som viser moland når han tørker blod sier jo egentlig sitt,selv om enkelte mener at dette er geiteblod Grin
    vet du hva, skyt dem i huet begge to Cool
    hvite mennesker har tråkka svarte nok på tærne,det er helt på sin plass med litt paybacktime >Cheesy



    Hva faen har det med saken at bestefaren hans muligens ( i følge deg) har vært nazist? Er du klar over hvor mange i dette landet som kunne vært kategorisert som nazister under andre verdenskrig? Sjangseløse meninger fra mange folk...når slike saker kommer opp og det blir debatter, det er da man ser hvor mange skrudde folk det er.

    Når det gjelder bildet kan man si mye rart, men tenk deg ett scenario selv hvor du har overlevd en episode som kunne ha hatt et dødelig utfall..jeg lover deg du hadde reagert helt annerledes enn hva du tror...kanskje du hadde spillt tøff fordi du visste dama skulle se bildet da du kommer hjem, eller du kunne ledd og glisa fra øre til øre fordi du var glad du var i live eller du kunne latterligjort det hele og distansert deg fra det. Mentaliteten man får etter noen år i forcen får deg til å reagere ulikt i noen situasjoner, men det betyr ikke at man er morder!
    7  Trening / Forum for ungdom / Sv: øvelser til stor nakke på: 28. februar 2009, 16:42
    Du skal bare trekke skuldrene opp og senke dem. Ved å "rulle" skuldrene kan man risikere å ødelegge dem
    Hva mener du med ødelegge skuldrene ved å "rulle"? Har nemlig det som yndlingsøvelse da det kommer til nakke og kan kun si positive ting om den. Er det noe som kan gjøre skader på nakken er det øvelser som kun er konsentrert på selve nakken og som gjør at du spenner nakken veldig..opplevd å få helt "lås" da.
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Noe mer å anbefale ? på: 18. februar 2009, 16:12
    Jeg har vart inn på http://www.muscleshop.nu/ og bestilit Animal Pak, Jungel Warfare , Horse Power , Volu-Mass 5.0. Noen så har prøvd noen av disse produktene ?




    Enig med kenboy der må jeg si..har prøvd Horsepower og Animal Pack..ikke merket noe utenom at man blir gira når man tar den før trening, men blir jo det ved å ta en battery eller drekke to kopper kaffe også. Får du sendt disse produktene til Norge? Er jo forbud mot salg av de fleste produktene på denne siden i Norge.

     Men hvis det er et produkt jeg synes er bedre enn andre av disse NO produktene/energi/pump så må det bli Super Charge...har hjulpet meg å trene selv i de hardeste periodene på jobben(skjer ikke at jeg gjesper med en Super innabords).

    PS. skulle sjekke hva Jungle Warfare var for noe og selvfølgelig var det ett av få produkter som var utsolgt. Tilfeldig? Det at det er "bænna" av de fleste idrettsorganisasjoner er jo tidenes markedsføringstriks...bare folk leser at de er det må folk kjøpe for da må det jo være så nærme "bol" som man kan få tak i "lovlig"..hehe lol.
    9  Trening / Forum for ungdom / Sv: skråbenk, stang eller manual? på: 16. februar 2009, 18:54
    Som sagt så er jeg helt enig i at base og flerleddsøvelser aktiverer musklene bedre, og da spesielt med hensyn til aktivsering av nervesystemet. Derfor burde dette være prioriterte øvelser for både folk som ønsker økt styrke og økt muskelmasse. Allikevel er isolerende øvelser godt brukt som et supplement blant mange byggere, fordi ved å isolere en spesifik muskel kan mengden energi man legger i øvelsen fordeles på èn muskel fremfor flere. Bedre "kontakt" betyr jo bare at man i større grad isolerer en muskelgruppe fremfor andre.


    Veldig bra sagt (synd det retards som enten skal kverulere på alt eller vinkle alt over på AAS). Min erfaring av brysttrening har egentlig bare lært meg at variasjon er viktig. Anbefaler manualer, som det er blitt sagt så kommer man mye dypere. Bryst i smith har jeg aldri likt..blir alt for låst, men er jo grei hvis man ikke har noen å sikre seg.
    10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilke kostilskudd har dere hjemme nå? på: 27. januar 2009, 00:01
    M-stak heter det vel?
    Ja det gjør vel det..sånn der er det rettet..Kunne hete bærepose med piller for min del.
    11  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: shake på deff på: 26. januar 2009, 23:56
    Hvorfor det? Finst jo både egg og tunfisk
    Visste det skulle komme, kunne like gjerne skrevet det samme selv. JA...det fins jo både egg og tunfisk. Er ikke noe fasit svar..noen synes det sikkert er veldig greit å ta en shake istedet får å lage egg eller spise tunfisk som smaker helt jævlig(drikker tunfiskshake selv, men skjønner at noen heller tar en shake med proteinpulver).
    12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilke kostilskudd har dere hjemme nå? på: 26. januar 2009, 23:51
    Mono kreatin
    Glutamin
    Fish Oils
    Multivitaminer
    3 Phase Protein (egg, myse og kasein)
    Gainer
    Animal M-stack/Super Charge
    Vitargo
    BCAA
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: shake på deff på: 26. januar 2009, 23:41
    Jeg ville helt klart gjort det..og har gjort det..men jeg ville brukt Isolat med mindre karbo og selvfølgelig tatt med shaken i kaloriberegningene hver dag.
    14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Horsepower på: 26. januar 2009, 23:31
    Massacra og Horsepower hadde jeg ikke giddet å kaste bort pengene mine på. SuperCharge er tingen Wink .
    Selv om jeg tror mye sitter i hodet på hva som funker. Har prøvd mye forskjellige N.O. produkter og Labradas Super Charge er klart best, men V-12 Turbo funker i starten det å. Gir deg den lille ekstra energien og motivasjon når man kanskje er litt sliten pluss en grei pump for de som synes det er viktig.
    15  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Melanotan ulovlig nå? på: 24. januar 2009, 12:15
    Noen som kan svare meg på hva som er så veldig bra med melanotan, er det kun brunfarge? Er det bare jeg som synes det er litt drøyt å sette sprøyter for å bli brun eller er det fler? what Folk har vel greid å bli brune uten kunstig hormontilførsel så lenge jeg kan huske. Skjønner at folk vil se bra ut, er jo en av flere grunner til at jeg trener, men noen turer i solariumet vil jo gjøre deg brunere det å. Ble veldig overasket her en dag da jeg hørte at flere jeg kjente faktisk brukte det (må legge til at det ser helt latterlig ut på flere av dem). Jeg har ingen formening om det er farlig eller ikke, det synes jeg er opp til hver enkelt å vurdere, men å styre med alt det som hører med for å bruke melanotan fatter jeg ikke at noen gidder..Synes jenter som ikke er så veldig brune er fine å jeg da Undecided

    Hva om det blir "lovlig" her til lands...folk slutter å dra på solarium, men har time hos legen for å bli brun? LOL
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!