Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Egil Skallagrimsson Pulverjudas på: 22. mai 2011, 10:09
    Gratulerer med en knallsterk femteplass. Lykke til videre.
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Punk rock samling på: 03. oktober 2008, 13:53
    Husk på disse :Siouxsie & the Banshees , X-Ray Spex ,The Slits, The Adverts ,Subway Sect, Eater, The Subversives, Chelsea, Generation X. Farther afield, Sham 69 ,the Buzzcocks, Stinky Toys, the Jam og The Clash m fl. Som gammel quizrotte så vet jeg at punk ofte forbindes med den britiske punken fra slutten av 70 tallet. Et lite tips fra meg - lykke til.
    3  Trening / Strongman / Sv: Arild Haugen på: 18. april 2007, 14:00
    Den koblingen flere her gjør mellom det som skjedde og innvandring i Norge er totalt absurd. De som kommer til Norge fra Iran er i all hovedsak inbitte motstandere av det systemet de flykter fra. Derfor vil den idiotiske situasjonen Arild opplevde på ingen måte reflektere de iranske innvandrerene vi har i Norge.

    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Siste sesong av Sopranos på: 13. april 2007, 22:11
    Det kommer ingen sesong 7 desverre. De har laget en extended sesong 6. Den siste delen av den begynte i USA 8 april. Den består av 9 episoder. Etter det er det slutt.  Embarrassed
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: Det er vist ulovelig å løfte jenter i Iran på: 27. mars 2007, 19:47


    Etter å ha vært inne på den stormfron.org siden du finner informasjonen din på skjønner jeg at å ta deg på alvor er ren galskap fra min side.





    Jeg sjekket et sitat jeg også.


    For å sette det hele på spissen kan jeg trekke frem følgende sitat:
    Throughout 6,000 years of recorded history, the Black African Negro has invented nothing. Not a written language, weaved cloth, a calendar, a plow, a road, a bridge, a railway, a ship, a system of measurement, or even the wheel. (Note: This is in reference to the pure-blooded Negro.) He is not known to have ever cultivated a single crop or domesticated a single animal for his own use (although many powerful and docile beasts abounded around him.) His only known means of transporting goods was on the top of his hard burry head. For shelter he never progressed beyond the common mud hut, the construction of which a beaver or muskrat is capable. (21) (39)"




    Det fant jeg igjen på et åpent forum hvor en anonym rasist hadde lagt det ut som en av en serie sannheter. Han mente blant annet at feiringen av Martin Luther King day burde stanses p.g.a at han kjøpte prostituerte for kirkens penger, i tillegg dro rasisten frem pseudo vitenskapen Phrenology som ikke har hatt tilhengere siden nazistiske raseteoretikere på 30 tallet. Jeg tror du faktisk det var du som postet inlegget anonymt for så å sitere deg selv.   Smiley
    6  Trening / Forum for ungdom / Sv: Styrke eller utsende? på: 26. mars 2007, 23:03
    Denne tråden innehar så høyt nivå at jeg nominerer den til best of treningsforum....

    Trodde judo var sånn taekwondo greie jeg, men men...


    Cagefighting var populært (og er det sikkert enda), og en kar som vant år på år dengang, var en tynn, senesterk spjæling. Han gikk rett i beina på de store gutta, og fikk dem i bakken, hvorpå han tok ett eller annet nervepunkt som gjorde at de måtte gi seg... Taktikk kalles det.

    Greier ikke judomann å sparke deg ned før du er en halv meter fra han så er han dødsdømt Wink

    Er styrke dårlig da? Enig i at man kan bruke vekta, men allikevel...
    Om man skal banke noen, er det vel best med judo-triks, da...! Wink hehe

    Eller bare Bruce Lee, apekatt med syk fysikk:P Åsså så innihelvettessatans sterk te å vere så liten da xD
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva husker du fra barndommen som ikke lenger finnes? på: 22. mars 2007, 12:29
    http://dagensbok.com/index.asp?id=950

    http://www.mammutsalg.com/aretsboker/default.asp?page=304&product=6032&p6032_v=1

    Her er to lekre linker til alle 80 talls nostalgikere. En svensk og en norsk. Er nicket ditt sterksomfaen91 eller hotchick90 vil det trolig virke som arkeologiske betraktninger.
    Dersom du derimot husker den brune femøringen, luktviskelær, Andre the giant, Rambokniv, Endo fra Sølvpilen, Bjarne Ytre Arne, Apachesykkelen, familien Machahan, Betamax, fiffi og foffo, Bros, syrevaska Ball jeans, syntax error,  frykten for AIDS ved brusbytte, Kisskort, Mohair gensere og Lagerfeldt after shave så kan dette være noe for deg.
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Du vet du er Hardcore når: på: 15. februar 2007, 10:37
    Over halvparten altså..

    Man trenger å være litt hardcore når det går mot vargtid..... Wink

    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Du vet du er Hardcore når: på: 15. februar 2007, 10:00
    Du vet du er hardcore når praktiserer sex som Thyve beskriver i "metroseksuelle gutter" tråden i skrivende stund..... Smiley
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor får kolberg gå fritt? på: 12. januar 2007, 12:00
    I 2005 ble det satt inn 11,5 % uten norsk statsborgerskap. Dette i tilegg til de som allerede satt der. Disse personene er ikke nødvendigvis innvandrere i tradisjonell forstand. Et eksempel er en nederlender som blir tatt i et smuglingsforsøk. Han hadde ingen intensjoner om å bosette seg i Norge, men han opptar likevel plass i norske fengsler. Disse statistikkene må leses med omhu. Lalleman har trolig ikke svensker og dansker i tankene da han snakker om kriminalitet. De blir alikevel brukt i statistikken for å underbygge tesen om hvor kriminelle innvandrere er, underforstått de med mørk hud.

    11  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Metroseksuelle gutter... på: 06. desember 2006, 20:47
    Det er ingenting som heter metroseksuelt. Det er jo bare homser likevel!?! Bare at de som er metroseksuelle prøver å gi jenten en sjans først liksom?

    Ekte mannfolk jakter på monstre i alle varianter, som; snegler, fluer, makk, biller, teite gutter o.l.
    Gutter trenger ikke å barbere seg hver dag, og de trenger ikke å lukte godt hele tiden, men intimhygiene er viktig. Men de som tar høvelen mellom storetærene, de har misforstått. Skal det røres, skal det trimmes. Gutter skal skifte dekk, og få jenten til å føle seg som en liten pusekatt. Når ting blir ødelagt, skal gutten fikse det.
    Her er jeg kanskje litt trangsynt, men det er mitt syn på drømmemannen da.

    MENN SKAL VÆRE MENN



    Håper at drømmemannen godtar at du må åpne alle harde syltetøyglass i forholdet.  Wink
    Slett meldingSlett
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: soundtrack i black hawk down og kapring på åpent hav? på: 27. november 2006, 22:23
    Det er voodoo chile (slight return). En gammel Hendrix låt, spilt her av avdøde Stevie Ray Vaughn (RIP). Den finnes på skiva Couldn`t stand the weather fra 1984. Begge versjonene er supre.
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Sliter med Biffen!! på: 16. november 2006, 19:24
    Du må si litt om hvaslags type kjøtt du definerer som biff. I en vanlig matbutikk er utvalget og kvaliteten varierende. Kjøper du bankebiff, flatbiff eller en eller annen middagsbiff(grøss), så er det ikke en kokk i verden som kan få den mør. Det du ser etter er ytre eller indrefilet, mørbrad eller entrecote. De fire er bergnet til biffsteking. Kan man unngå NRF (Norsk Rødt Fe) som er melkekuer og velge Limosin, Hereford, Charlois o.l så gjør det, de er verdt hver ekstra krone. Har du slakter i nærheten så er det sterkt å anbefale. De lar kjøttet henge seg mørt og selger det ikke før det er perfekt.

    Mitt beste tips for biffsteking er en veldig varm panne med smør eller blanding av olje og smør. Man steker ikke biff i tørr panne. 2 til 3 minutter på hver side avhengig av tykkelse. Dette er for å forsegle kjøttet med en lekker stekskorpe. Deretter setter du hele pannen inn i ovnen eller legger kjøttet over i en ildfast form og setter det inn i ovnen på 75 grader i 5 til 10 minutter. Da har kjøttsaften satt seg og biffen er ca medium. Personlig mener jeg jo råere jo bedre.

    Et lite tips til de som bestiller gjennomstekt på restaurant: Ikke gjør det. Det som skjer er at kokkene tar det dårligste og seigeste kjøttet og slenger det i frityrkokeren.

    Hilsen Satser som en varm sommerkveld i Juli spiste 1,1 kg biff på kroppsvekt 88 kg  biggrin
    14  Generelt / Åpent forum / SV: Julegavetips, hjelp! på: 08. november 2006, 12:57
    I følge mine nærmeste av det kvinnlige kjønn er det en ting som gjelder til damer som har det de trenger. Dette tipset kan du bruke på mor,søster og vennine. Det er gavekort på massasje, fotpleie, ansiktspleie og lignende dilldall. Det er ting nøkterne damer ikke tar seg råd til, men elsker å få i presang.

    Ellers er de klassiske som bøker DVD og musikk. Alt kjøpt i nettbutikker selvsagt. Alltid populært og du slipper stressing rundt i butikker. Et tips til er vinboka til Geir Salvesen som bare anmelder viner du får kjøpt på polet. Gavekort på restaurant, teater og kino er supert til folk som har alt og trenger litt åndelig og fysisk føde.

    Lykke til
    15  Generelt / Åpent forum / SV: Film-hjelp på: 25. oktober 2006, 12:14
    Er den bra da? Irriterte meg litt at jeg faktisk ikke visste hva film det var, føler jeg har sett det meste.. Men er jo åpenbart noe jeg har gått glipp av og... Smiley

    Det er ikke en film jeg anbefaler varmt, men med musikken og brukbare skuespillere så var den absolutt severdig. Den er vel ikke å få leid, men sikkert å få som billig DVD på nettet.  Smiley
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!