Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • 1  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Styrkerykk eller sitterykk? på: 03. november 2010, 10:27
    Det hadde vært utrolig bra. Jeg sender deg PM. Hvordan blir nybegynner-løftere tatt imot på TIS?
    2  Trening / Skader og Smerter / Sv: Behandling av skade - prosess fra lege til fysio/ortoped etc. på: 03. november 2010, 09:37
    Takk for svar.

    Jeg kan bare fortelle at henvisning til fysio uansett ikke er nødvendig. Du må i de fleste tilfeller betale like mye uansett. Håndleddet er blitt bra igjen nå, jeg var hos fysio med skuldrene igår, og fikk behandling med nåler. Vi fikk ikke gjort så mye med håndleddet siden smertene er borte, men jeg skal ta kontakt hvis det dukker opp igjen. Jeg tror uansett at hvis problemet dukker opp igjen, vil jeg høyne innsatsen og dra til NIMI eller til en annen manuellterapeut. De har litt mer "makt" - de kan nemlig skrive henvisning til MR/røntgen, skrive ut resepter og i verste fall sykemeldinger. Hva slags skader har du hatt?
    3  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Styrkerykk eller sitterykk? på: 02. november 2010, 22:22
    Takk for svar!

    Jeg trener på OAK. Vi er en liten gjeng på 3 stykker som trener sammen. De er flinke til å gi tilbakemelding. Eneste problemet er at vi ofte trener hver for oss.

    Så rykk fra heng, og styrkerykk fra heng? Kan dere gi meg eksempel på oppsett? Bør jeg trene tungt (nær opp mot max) eller lett? Er ofte lett å "jukse" (f.eks ikke dra ut) når man trener lett føler jeg. Jeg er sterk, har på det meste trent med 130 i knebøy, men på rykk er jeg veldig dårlig. Maxen min er bare 50. I støt har jeg 80. Kroppsvekt 66 kg.
    4  Trening / Olympisk vektløfting / Styrkerykk eller sitterykk? på: 02. november 2010, 18:48
    Hei. Jeg er ganske ny i gamet, og har et spørsmål angående rykktreningen min. Det første jeg fant ut da jeg begynte med vektløfting var at jeg slet med sitteposisjonen i rykk - jeg har nå øvd mye på dette, og er relativt komfortabel med dette. Problemet mitt nå er at jeg sliter med å "dra ut". Jeg blir for utålmodig og vil under stanga med en gang, og bommer derfor lette løft. Spørsmålet nå er: hvordan går jeg videre? Kan fokus på styrkerykk være en løsning? Jeg ser for meg at jeg ved å styrkerykke mye vil få den farta jeg trenger på stanga, og at jeg vil sette meg under automatisk når det blir så tungt at jeg behøver dette.
    5  Trening / Skader og Smerter / Behandling av skade - prosess fra lege til fysio/ortoped etc. på: 29. oktober 2010, 11:34
    Har sliti med smerter i håndleddet som har kommet tilbake gang på gang, stort sett i "akutte" tilfeller som enkle fall hvor jeg har tatt meg for, og noe i vending (vektløfting) hvor håndleddet får gjennomgå. Det har alltid gått over av seg selv etter 1-2 uker (noen ganger mer). Nå har jeg nok engang slått opp denne skaden og har bestemt meg for å ta tak i det. Spørsmålet er bare: hvordan går jeg frem? Fastlegen? Hun kan ikke en dritt - kommer sikkert bare til å skrive en resept på voltaren. Fysioterapeut? Vil de kunne stille en diagnose, og evt sette meg i kontakt med en ortoped? Dette virker som en eviglang og ikke minst dyr prosess. Noen som har råd? Hvordan skal jeg gå frem for å få sjekket opp denne skaden?
    6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: proteinshake med havregryn? på: 11. oktober 2010, 15:01
    Bland heller havremel, så slipper du å tygge hver slurk. Fås kjøpt i de fleste store butikker. Står sammen med annet mel.
    7  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Kreatin - Naturens muskelbygger på: 26. februar 2010, 22:55
    Kreatin kommer fra det greske ordet ”kreas”, som betyr kjøtt. Kreatin finnes naturlig i kroppen, og dannes ved å kombinere de tre aminosyrene glycine, arginine og methionine. Man finner også kreatin i forskjellige matvarer som for eksempel rødt kjøtt og tyttebær, men matvarene inneholder for liten konsentrasjon til at vi kan fylle lagrene kun gjennom kostholdet. Det ville også være alt for kostnadskrevende og upraktisk å ta ut store nok mengder fra mat til bruk i kreatintilskudd og det brukes derfor syntetisk kreatin for å danne kosttilskuddet kreatin monohydrat.

    ref: https://www.tn.no/drivkraft/artikler/kreatin--ja-det-virker

    Kreatin er fortsatt ikke en aminosyre. Ikke meningen å være pirkete, men slike feil gjør at artikkelen virker mindre troverdig.
    8  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Kreatin - Naturens muskelbygger på: 25. februar 2010, 23:27
    Kreatin er en aminosyre? Det stemmer vel ikke?
    9  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: adidas vektløftingsko? på: 27. januar 2010, 23:08
    Jeg fikk mine sko fra ebay idag. Ble 1000 kr. De passet perfekt, jeg hadde som sagt prøvd en lignende eldre modell. Billig og bra, anbefaler selgeren. Jeg er storfornøyd!
    10  Trening / Forum for ungdom / Sv: Vektløftning - best effekt på kortest tid på: 20. januar 2010, 23:33
    Tipper denne tråden hadde gjort seg best under "kroppsbygning og fitness"...
    11  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Vestlandsmesterskap på: 20. januar 2010, 18:23
    mange løftere i 69kgs-klassen?
    12  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: adidas vektløftingsko? på: 15. januar 2010, 16:16
    Måtte ta sjansen på å bestille fra ebay (UK), trenger skoene så fort som mulig. Vi får håpe de kommer til neste uke, og at de passer.
    13  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: adidas vektløftingsko? på: 13. januar 2010, 15:04
    www.kappi.no har masse sko Smiley

    jo se der ja! takk Smiley
    erfaringer med den webshopen?
    14  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: adidas vektløftingsko? på: 13. januar 2010, 15:02
    www.kappi.no har masse sko Smiley

    ikke de jeg har sett på.
    15  Trening / Olympisk vektløfting / adidas vektløftingsko? på: 13. januar 2010, 15:00
    http://cgi.ebay.com/ADI-IRONWORK-III-WEIGHTLIFTING-OLYMPIC-SHOE-UK9-EUR43_W0QQitemZ390080478583QQcmdZViewItemQQptZUK_Sporting_Goods_Athletic_Shoes_ET?hash=item5ad29bbd77#ht_500wt_956

    Har sett litt på disse. Har lånt et par adidas vektløftingsko tidligere, som har vært i den størrelsen og har passet. Vurderer nå å bestille disse, "uprøvd". Skoene jeg har brukt har vært en eldre modell. Har sendt melding til selger og spurt om det er mulig å sende i retur hvis de ikke skulle passe. Noen som har erfaring med å kjøpe sko over nett?

    Vet noen om disse skoene er få kjøpt i norge i det hele tatt? På forbundet hadde de bare do-win sko, som ikke virka særlig komfortable, de virket nesten litt "jalla".
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!