Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 39
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Gutt 18, nybegynner. på: 29. oktober 2006, 19:53
    Denne ser bedre ut: http://www.aktivfritid-shop.no/butikk.asp?bid=1&art_no=208&mode=prod

    Kjøp denne stanga: http://www.aktivfritid-shop.no/butikk.asp?bid=1&art_no=208&mode=prod

    Eller her får du enda bedre utstyr, dyrt blir det, men da har du utstyr som holder uansett nivå.

    http://www.sportsmaster.no/prod/DisplayProducts.php?id=24

    Olympisk vektstang, 120kg vekter, stativ som kan brukes til bøy og benk, benk.
    Da har du nok til å trene de viktigste baseøvelsene (bøy, benk og mark, rykk og støt har du også muliget for, samt noe biceps tjafs om du vil)
    2  Trening / Forum for ungdom / SV: ulempe med for mye muskler? på: 29. oktober 2006, 19:42
    jøss, så hvis man har naturlig høy hvilepuls, så kan man ikke regne med å bli så altfor gammel? er høy hvilepuls det samme som dårlig kondis forresten?

    Ja høy hvilepuls er en indikasjon på dårlig kondis, et sikkert tegn ar at det tar lang tid før pulsen går ned etter at man har anstrengt seg, og at det skal lite til før pulsen øker mye, samt pust. (pust og puls henger jo sammen)
    3  Trening / Forum for ungdom / SV: ulempe med for mye muskler? på: 28. oktober 2006, 23:40
    Samme om du er muskuløs eller feit, kroppen må dra på vekta uansett, det er ikke heldig for ledd å bli for tung, hvor går grensa?
    -Det må en nesten føle på selv, kommer veldig an på hva slags aktiviteter du holder på med, en tung kropp kan være et ork i mange tilfeller.
    -Er 180 høy, har aldri vært tykk, men har prøvd 94 kg, og nå i dag 83 kg, liker meg best på 82-84 kg, er kvikkere i kroppen, knær har det bedre om en skulle "hoppe og sprette" litt Wink

    4  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Gutt 18, nybegynner. på: 27. oktober 2006, 07:53
    Kjøp deg en benk som du også kan bruke til bøy, samt såpass bra stang at du kan trene mark + nok vekter.
    Da slipper du å investere i mer utstyr seinere, mye billig og bra treningsutstyr å få tak i Smiley

    Begynn med baseøvelser, bøy, benk og mark, så kan du legge til noen øvelser for armer og skuldre (spesielt om du har problemer med skuldrene, trening hjelper!)
    5  Trening / Styrkeløft / SV: Omvendt grep i mark på: 27. oktober 2006, 07:47
    Jeg skada 3 fingre på venstre hånda for en stund tilbake, klarte da ikke å holde stort med den hånda, brukte reim på det meste (kun på venstre hånd) kjørte da mark med likt grep, reim på venstre hånda.
    -Da hånda blei bra igjen, fortsatte jeg litt med en reim og likt grep, bytta "reimhånd" for hvert sett, er grei grepstrening om man ikke vil bruke låsegrep.

    -Bruker likt grep helt til det blir for tungt, da bruker jeg låsegrep og bytter på hvert sett, blir ikke skjeiv da.
    -Hovedpoenget med låsegrep sier seg selv, men en annen faktor er at man får stanga nermere kroppen og det blir noe lettere!
    6  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Erling Havnå på: 25. oktober 2006, 12:06
    Manipulert, neppe. Havnå? Ligner litt.

    Stygg kropp? Dårlig/uheldig posering.
    7  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Protein???? på: 23. oktober 2006, 21:48
    Så vi som trener som jenter eller er jenter, kan trygt droppe tilskudd da Wink (Trodde trening ikke var kjønnsbestemt jeg da...)

    -Om man får for lite proteiner i kosten hva skjer?
    Får man tegn på overtrening, eller vil man stå på stedet hvil, ikke øke i masse? Kan man øke i styrke da?

    -Poenget er jo at det finnes en del som ikke har lyst til å bli 120kg's biff, men økning i styrke ja takk  Grin
    8  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Protein???? på: 23. oktober 2006, 19:16
    Jøss, dette var da et meget konstruktivt og kunnskaprikt innlegg..
    Håper virkelig du ikke gir bort rådene dine til andre nybegynnere..

    Om du mente du spiste nok protein under den perioden, så kan du banne en ballestein på at de 8-10kg var en god del muskler om kostholdet ditt ellers og treningen din var bra...

    Og om meste parten ikke var muskler, så spiste du sannsynlig for lite protein eller trente som ei jente...

    Protein er byggesteiner, og det trenger du for å bygge deg opp..
    Blir for dumt å si noe annet....

    Det er alle klar over, men mengden? Trenger man virkelig 2gram pr kg kroppsvekt pr dag, noen hevder at man bør hive innpå 3gr pr kg.....

    Finnes det noe fakta f.... angående dette? Eller er det bare sterk overdrevet fra produsentens side og byggere som igjen er sponset fra en produsent! (bukken til havresekken!)
    9  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Protein???? på: 23. oktober 2006, 16:01
    Effekten av protein (tilskudd)

    Har selv prøvd store doser proteintilskudd, har et ganske normalt kosthold, spiser hver 3. time, middag hver treningsdag, men ikke så mye proteinrik mat utover det, mye brød, stort sett havregryn til frokost og før trening.

    Hadde en periode på ca 2 år som jeg tok 3-4 shakere a 30gr proteinpulver i tillegg hver dag, gikk da opp i vekt ca 8-10kg i løpet av 1. års tid, merket lite til styrkeframgang, så det meste la seg nok rundt magen.
    -Gikk lei av å drikke shakere, samt det er dyrt, så jeg kutta helt ut alt av tilskudd (fortsatte med det samme halvdårlige kostholdet)
    Gikk da ned noen kg, hovedsaklig rundt livet, styrken er den samme.

    -Så effekt av proteinpulver.... neppe rare greiene, merkert det mest på lommeboka, en må nok ha et meget dårlig kosthold skal tilskudd hjelpe stort, eller ha behov for mye energi, men da kunne en like gjerne fylt på med karbo.

    (tok 100gr karbo før og etter trening, merket ikke noe nytte av det heller, havregryn og 2-3 spiseskjeer med olje, da kan en trene så lenge en har lyst.)
    10  Trening / Styrkeløft / SV: 950 kg sammenlagt Roy Holte på: 22. oktober 2006, 20:17
    Roy har løfta før han, har han ikke? -Altså før han begynte som strongman?
    -Eller er det bare et løst rykte jeg har tatt ut av lufta? (Mener å huske å ha lest noen gamle resultater, fant mange gamle blader på klubben en stund tilbake, men nå har jeg ikke funnet de igjen.)

    -950! Det er rått, spes når man veit at han gav bort mange kg i jakten på 1000!
    Det er vanskelig (umulig?) å perse i alt, selv for Holte!
    11  Trening / Styrkeløft / SV: JUKSING på: 22. oktober 2006, 20:09
    Nå eksisterer det ingen regler på det med draktbruk nasjonalt innen strongman.
    Men det har vært lokale stevner hvor det har vært satt som forutsetning ved øvelsesbeskrivelsen; "Drakt og reimer ikke tillatt" Dette kan være fordi vektene har vært lette, og eller øvelsen har vært ment som en grepsøvelse, hvor selvfølgelig reimer ville vært bra idiotisk... Wink

    Men det gjengse synet blant strongmen er: "Hvis noen vil ha drakt på under yokerace... be my guest... utøveren blir mer sliten av å kle seg om, enn godt er før gjennomførelsen..."

    Drakt i mark for reps... what likt for alle... samme som i styrkeløft... Skal vi begynne å sage av folk armene også, hvis man er så uheldig å være velsignet med lengre armer enn din motstander??

    Altså... ALLE ER VI FORSKJELLIGE... så det fins ingenting som heter "LIKE FORHOLD" Men det går an å ha regler som er like for alle, og som håndheves. Smiley

    I strongman prøver vi å lage så FÅ regler som mulig... det viktigste er at folk får se tunge løft.

    Jeg VIL sammenligne utstyr med doping, men KUN i misunnelsesperspektiv... Altså mye av dritten som dopede strongmen får er på grunn av god gammeldags norsk avundsjuke og misunnelse... Det samme kan vel sies om dritten som slenges mot styrkeløft også... Misunnelse på¨tunge løft, bra miljø og den deilige følelsen av en benkskjorte som river armene av deg.. Smiley

    Hvorfor kan vi ikke alle drive på med våre respektive leker, og med POSITIVITET se undrende over påhverandre i steden for denne evinnelige hetsen??

    Godt poeng, alt er nok ikke ment som hets da, noen har antakelig ting de lurer på, så kan det hende det kommer noe skjevt ut.

    Det finnes positive og negative sider ved drakter/skjorter og annet løfteutstyr, litt diskusjon rundt dette er neppe skadelig, så lenge man klarer å holde det nogenlunde saklig.
    -Et lite poeng er at man helst bør ha satt seg litt inn i et emne før man slenger ut kommentarer.

    -Tunge løft er rått uansett, det kan ingen nekte for, hvordan man måler styrke varierer jo fra gren til gren, så lenge reglene gjelder for alle er det i grunn lite å klage på Wink

    Stå på videre alle som har valgt å satse på en kraftkarriære!
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Til folk som har peiling på: 18. oktober 2006, 23:32
    Ingen fare for overtrening om du trener 2 dager i uka, mark og bøy på samme dag kan bli litt tungt, men det finner du fort ut av.

    -Har du bestemt deg for antall rep og sett, eller blir det ettersom du føler for?
    -Samme med øvelser, noen bestemte utover mark og bøy?

    Hvor lenge har du trent programmet? Og hva er målet med treningen?
    (styrke, volum, kondisjon, vektøkning/nedgang)
    13  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Enkel og kjapp måte å få muskler. på: 16. oktober 2006, 14:48
    pskogli: høy intensitet er da altså bra, en gang for alle. (For volum) Men hvor lenge skal denne treninga vare? Var nede i vektrommet her nå for en halvtime siden og løfta litt, rimelig høy intensitet. Etter bare 15-20 min er jeg helt gåen, har ikke _noe_ ekstra å gå på. Og så sier noen at de kan pumpe som f i en time og mer enn det? NOEN tar feil her et sted.. Tongue

    1 time fungerer bra for min del, bruker fra 3 øvelser og oppover, 2 min hvile mellom settene (bruker stoppeklokke da man lett hviler for mye uten) Det blir en form for interval trening, prøvde 4-2 først, men da måtte jeg ha 6-7 øvelser (kan øke antall rep, men da blir det lite styrketr) 4 min blei for lenge, gikk da tom etter 20-30 min, ved å kutte ned til ca 3 min og samme hvile, holder jeg minst 1 time.

    Du trenger ikke kjøre super/gigant sett for å øke intensiteten, ta tiden når du hviler, om du ikke holder lenge nok, hvil mer. Samme med styrken, må du veldig ned på vektene, hvil mer.

    -Hvor intensive økter man tåler kommer an på hvordan man har trent tidligere. (har alltid hatt intensive økter)

    Bruker 2 min mellom settene, når jeg begynner på nye øvelser hviler jeg 2 min, så starter jeg på den nye serien, men jeg bruker 2-3 serier på å varme opp, så 3-4 tunge serier med 2 min hvile i mellom, under oppvarming går det ganske i ett, 30sec-1 min mellom settene, hvor mye du trenger kjenner du på kroppen.
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Kneskader av knebøy. på: 16. oktober 2006, 14:32
    Poenget med grunn bøy var ikke å trene med tunge vekter, men å få kontakt med nedre del av muskulaturen, grunn bøy med lett motstand.
    15  Helse & Velvære / Sex og Samliv / SV: Singel eller kjærste? på: 16. oktober 2006, 00:33
    Kanskje prøve noe i nærheten av dette:
    Tongue

    Helt klart, en meget god idè! En annen mulighet er jo å trekke inn følehorn og siklende tunge for en stund  biggrin

    -Kan jo hende man bare får som fortjent!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 39
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!