Stephanie Watson

Intervju26.04.2011Marika Lejon og Joachim Pedersen73

Stephanie Watson er klar for GP etter å ha vunnet sin klasse i bodyfitness både i Sandefjord og i Sverige. Hun tok også 2. plass overall både i Sverige og i Sandefjord. Dette er svært imponerende, for det er nemlig første gang Stephanie stiller!

Navn: Stephanie Watson
Alder: 24 år
Yrke: Negltekniker
Vekt: Off season 69 kg-on season 60 kg
Høyde: 1.69
Sivilstatus: Singel
Klubb: Gymmgrossisten.no
Sponsor: GymGrossisten.no

Jeg har jobbet veldig hardt for dette! Jeg begynte på dietten 1. januar og med en sønn på snart fire år, så har det ikke vært like lett hver dag. Hver eneste dag har bydd på nye utfordringer. I tillegg har jeg min egen salong, Magicnails. Jeg er negledesigner og har jobbet som vanlig ved siden av diett, trening og tid med sønnen min.

Hvorfor driver du med bodyfitness. Hva er det som tiltrekker deg med det?

Hm...ja. Hvorfor gjør jeg egentlig det? Det er vel det at jeg liker at damer har ben i nesa. Det at en kvinne kan vise at hun er sterk. Jeg er utrolig fascinert av den rutinerte livsstilen og kroppen som tydelig viser at du gjennomfører, takler og presterer. Det er ikke kroppen eller selve det målet å stå på scenen helt deffa som fascinerer meg mest. Det er livsstilen og veien dit. De er utrolig krevende både fysisk og psykisk. Det å gjennomføre dietten og treningen hver dag, det er det jeg liker ved det hele.

Hva er det som gjør at du presterer?

Det er sønnen min Antonio. Jeg hadde ikke klart noe av dette uten han. Jeg bygger hele livet for sønnen min og meg. Han gir meg så mye styrke og glede. Det at jeg har ham, gjør at jeg finner mening i livet mitt hver eneste dag. Hver gang jeg er nedfor eller er sliten, så er det han som får meg til å våkne og fortsette. Han betyr alt for meg.

Hvordan føler du deg før Oslo Grand Prix?

Jeg har ingen problemer med dietten. Den klarer jeg fint frem til 30. april. Det er det å orke å trene hver dag som er slitsomt. Men jeg biter tennene sammen og gir alt. Jeg ble utrolig overrasket og glad da jeg fikk plasseringene mine i Sverige nå nylig og i Sandefjord. Nå som jeg har fått så gode plasseringer, så vet jeg hvordan jeg ligger an. Jeg ser at muligheten for seier er der. Jeg vil gjerne vinne og jeg skal gjøre hva jeg kan for å stå øverst på pallen.

Gleder du deg?

Gleder meg villt, jeg teller timer ... sånn helt seriøst

Hvordan var det å stille for første gang?

Stille første gang var en uforglemmelig følelese, jeg tok jo som sagt seieren i Sverige og Sandefjord Open og som debutant var dette helt fantastisk, det var ett kick.

Hva er dine sterke sider?

Mine sterke sider er at jeg får alltid til mine mål, og gir aldri opp, uansett hvor tøff veien er. Så er jeg alltid meg selv, snakker fra lever'n ;)

Og dine svake?

Svake sider er nok og at jeg handler litt før jeg tenker av og til, hehe. Og jeg er ganske dårlig på og sette ord på tankene mine. Ting jeg vil jobbe med, hehe.

Hvordan trener du?

Jeg trener 6 dager. Trener to muskel grupper per gang også kjører jeg mye cardio. Elsker og trene dansing også

Og dietten?

Det går i havregryn og protein til frokst og ellers består dagen av ris, laks, torsk, kylling, grønnsaker, casein og riskaker.

Har du noen mål med treningen?

Målet mitt er egentlig ikke noe annet enn at jeg liker og holde meg aktiv og i form, spise riktig. Kvinnekroppen syns jeg personlig skal være fyldig men fast.

Hva er ditt tips til nybegynnere?

Tipset mitt er og bruke tid på og bli kjent med kroppen din og maten. Det er ikke bare og trene riktig, men mat er hovedopplegget. Jeg har brukt mest tid på og lære meg om maten, for det er der de fleste sliter. Vær tålmodig. Dette handler mye om disiplin så dette er en lang ´´lærdom´´i sin fysikk og psyke. Jeg har satt høye krav til meg selv, og mål. Jeg gir ikke opp. Man må ha tro på seg selv og si man klarer alt man vil. Dette motiverer meg, for jo mer motgang jo mer stå på vilje får jeg.

Noe du vil si til slutt?

Ha tro på seg selv og tenk stort, sats stort og aldri gi opp på . husk at motgang gjør en bare sterkere.

 

 


Stephanie er også mamma til en sønn på 5 år. Se treningsvideo og intervju.

NÅ på Narvesen

Diverse01.10.20112

Årets sprekeste cover i salg på Narvesen.

Stephanie Watson - Fitnessbabe

Diverse19.09.201120

Årets sprekeste cover! Watson er vår covergirl denne utgaven.

Kommer snart...

01.01.19700

NÅ på Narvesen

Diverse01.10.20112

Stephanie Watson - Fitnessbabe

Diverse19.09.201120

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!