- Ikke tren bare for å se bra ut

Intervju16.02.2016Lone Norås0

Lone Norås ble kjempelei fitness og det jaget med fokuset på kropp og trening.

Det å være sosial er for meg blitt svært viktig. Jeg liker ikke å være så mye alene lengre, og det er litt utfordrende da jeg bor alene. Derfor har jeg søkt mye til den nye jobben min på Thief Performance. Hvor jeg ble så godt tatt imot fra dag en og har fått en tilhørighet. Jeg har vel aldri trivdes så mye i en jobb som jeg gjør nå. Trening og kosthold er noe jeg er geniunt interessert i, og kan skravle i vei med mennesker som interesserer seg for det samme.

Foreløbig jobber jeg som respesjonist, men målet er å utdanne meg som personlig trener.På torsdag fikk jeg vite at jeg var kommet inn på Norges Idrettshøyskole. Jeg ble så glad at jeg ringte mamma med en gang og hun ble like gira. Det har virkelig åpnet seg ti nye dører iforhold til treningen for meg, og jeg bare gleder meg til å lære enda mer. Endelig føler jeg at jeg har tatt et bra valg og er på rett vei.

Så er det ikke til å legge skjul på at jeg har slitt med treningsmotivasjon det siste året. Av mange forskjellige grunner. Jeg har prøvd å begynne på diett å spise rent x antall ganger, men det har endt opp med at jeg heller har gått å kjøpt meg en stor pose med sjokolade. Jeg har forsøkt å begynt på et nytt treningsregime med de samme vante øvelsene, men har ofte endt med flere dager total treningsfri. Nevnte noen ordet fitness ble jeg bare sur og ville ikke høre. Hva hadde skjedd med jenta som gjorde alt 100%?

Total mangel på treningsglede, lei fitness og feil fokus på trening. Jeg nøyde meg ikke med 60,70 eller 80%, alt skulle være 100% hele tiden. Nå skulle jeg trene for å se bra ut, det var aldri min motivasjon på trening før. Jeg er tung og føler meg ikke vel i egen kropp. Silikonpuppene jeg oppererte inn 2 år tilbake er altfor store, og hindrer meg i treningen jeg ønsker å gjøre. Jeg hadde faktisk en drøm her enn natt hvor jeg drømte om å kunne løpe igjen! Så de har jeg bestemt meg for å gjøre noe med. Det er viktigere for meg å trives med treningen jeg gjør i det daglige, enn den ene dagen jeg står på scenen.

Jeg skal finne tilbake til denne jenta;

Hun som elsket å trene. Hun som ga faen i hva alle andre måtte mene. Hun som fulgte hjertet sitt og det hun brant for. Hun som danset. Hun som tok seg en løpetur når hun følte for det. Hun som hadde et balansert kosthold. Hun som begynte på diett når hun følte seg klar for det. Hun som tok vare på de gode vennenne hun hadde. Hun som trente med forskjellige mennesker. Hun som var leken og lysten på livet. Hun som nøyde seg med at alt ikke bestandig var perfekt. Hun skal tilbake i en ny og mer erfaren versjon!

Om jeg noen gang kommer til å stille igjen, det vet jeg ikke. Det viktigste for meg nå er å finne tilbake gleden i treningen og et sunt balansert kosthold. Ta et skritt av gangen. På det nye gymmet har jeg funnet meg vell til rette, og har lagt opp et program i første omgang med fokus på prestasjon. Null fokus på forbedring av utseende eller øke i muskelmasse, bare ren treningsglede.

Det var så gøy å trene med Stine igjen her om dagen, og det var første gang på lenge jeg kjente på EKTE treningsglede! Endelig er jeg på rett vei tenkte jeg med meg selv.

Det kommer nok til å ta litt tid og jeg må være tolmodig. Jeg skal derimot ikke gi meg og fokusere på å ta et skritt av gangen. Watch me!

Ikke tren for å se bra ut, tren fordi det er morsomt og gir deg en mestringsfølelse uten like.

Om du kjenner deg igjen eller har noen tanker rundt dette temaet, så er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar under


Mangler du motivasjon? Se Solveig Wilhelms og Lone Norås i ny motivasjonsvideo.

Veien til scenen - Lone Norås

Fitness24.02.2015383

Se video med filmklipp av treningen og veien til scenen med Lone Norås.
Lone Norås ble for kort tid siden kåret til verdensmester i Bikinifitness.

Bikinijenta Lone Norås

Diverse12.02.2014284

Møt Lone Norås og se de hotte bildene.

Veien til scenen - Lone Norås

Fitness24.02.2015383

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!