Slik bygde tobarnsmoren opp sitt fitnessimperium

Diverse11.02.2018Joachim Marhaug0

Den unge Tammy Hembrow (23) med nesten 8 millioner følgere på Instagram er søkkrik.

En ung mor med navn Tammy Hembrow er eier av et vellykket fitnessimperium og misunnelsesverdig mange følgere på Instagram. Nylig ble hun mor til to. Tammy Hembrow fra Queensland i Australia er medlem av Chloe Kardashian's "Good Squad" - en gruppe modeller som fremmer den nye linjen av jeans Good American.

Men denne nyheten kom ikke som en overraskelse for den 23 år gamle treningsguruen og forretningskvinnen. Modellen og bloggeren, som har 7,8 millioner følgere på Instagram har utviklet et vellykket treningsprogram og deler regelmessig bilder av hennes misunnelsesverdige livsstil på Internett hvor det oser av luksusreiser, biler, hjem og interiør samt en rekke bikini og poseringsbilder. Slik at hun altså bygget opp sin Instagram konto som hun i dag lever av og er blitt søkkrik av.

For åtte måneder siden delte Tammy bilder med før og etter for å vise endringene som kan oppnås ved å ha en sunn livsstil. På det første bildet viser hun en slank kropp iført bikini, og på den andre viser hun sine tiltrekkende former og tydelig fremtredende muskler.

- På bilde til venstre trente jeg nok 3-5 dager i uken. Kardio, lette vekter og spiste for lite. På bilde til høyre trener jeg minst 3-5 dager i uken, minimal kardio, tunge vekter, spiser mye. Moral of the story? Det er mulig å bygge kroppen du vil ha. Det tar tid, viljestyrke, utfordre deg selv og mye mat, sier hun.

Tammy har en sønn som heter Wolff og datter Saskia. Hun sier at kroppen hennes så veldig annerledes ut før og at hun vet hvordan det er å håndtere en figur som forandrer seg.

- Jeg har vært nesten 10 kg tyngre med mye cellulitt og en lite definert kropp. Jeg har også vært for tynn med litt cellulitt og med ingen bra form i det hele tatt, men nå etter mange års trening og riktig kosthold har jeg mer muskler, og nesten ingen cellulitt i det hele tatt. Jeg er sunnere enn noen gang selv etter å ha født to babyer.

Hennes treningsfilosofi ser slik ut:
- Nå trener jeg fem dager i uken, kombinerer styrkeøvelser, intensitetstrening og cardio.
- Jeg konsentrerer treningen på å skape en rund og kraftig sprettrumpe uten å overse overkroppen.
- Jeg spiser ren naturlig mat, unngår søppelmat og alt med tilsatte kjemikalier og konserveringsmidler.
- Jeg holder fast på en streng diett i en uke, og i helgene tillater jeg meg en liten juksemiddag.

I et intervju for Good American sa Tammy at hennes største råd for noen som nettopp har begynt treningen er å "gjøre alt trinn for trinn".

- Den daglige innføringen av små endringer er av stor betydning på lang sikt. Og ha det gøy med det er også viktig. Gå på treningsstudio med en kjæreste, en venn eller delta på gruppetime kan bidra til å lindre smerten og faktisk nyte treningen.

Tammy tjener store penger på sin Instagram konto med sponsede innlegg. Nylig viste hun også sin favoritt kosmetikk og hudpleieprodukter og kalte Clinique's nattmaske for hennes "nummer 1".

- Jeg våkner med den glatteste huden! En annen ting er Kora Organics Rose Hip Oil. Jeg brukte den på huden min gjennom hele graviditeten min og gjør det fortsatt, sier Tammy.

For fremtiden vil ikke Hembrow ligge på latsiden.

- Jeg vil fortsette å utvikle treningsprogrammer og inspirere kvinner. Jeg tar faktisk hensyn til hva følgerne mine vil ha og jeg liker å jobbe med å lage programmer som passer til ulike treningsmål, sier hun.

Se flere bilder og følg henne på Instagram.

 


Han var i en stygg bilulykke og knuste alle bein i kroppen.
Cerebral parese stopper ikke denne bestemte unge løfteren på 19 år.
Legene gav ham 1% sjanse til at han kunne gå igjen etter en motorsykkelulykke.
Her har du treningstips og kostholdsråd som kan gi deg et push bak, inn i det nye året.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!