Ble mobbet - nå vil han bli verdens sterkeste

Diverse25.02.2018Joachim Marhaug0

Var et mobbeoffer i oppveksten. Nå får han enorm respekt og vil bli verdens sterkeste mann.

Mobbing er et stort problem og kan få alvorlige konsekvenser. Mobbing via internett og sosiale medier er nå en økende trend.

Slik var det også for Ceich Ahmed Al-Hassan Sanou som blir kalt for Biby. Han ble født i Burkina Faso i Vest-Afrika i 1992.

- Moren min sa jeg var stor fra fødselen. Jeg veide nesten 5 kg og pustet tungt - ikke som en baby, sa Biby.

Ved en alder av fem var han allerede større enn alle vennene sine og til og med brødrene. I en alder av ni begynte klassekameratene å mobbe ham, mens jentene ikke ville snakke med ham.

- Jentene på min alder foretrakk den slanke fyren. De eldre jentene ville snakke med meg og være høflig, men så snart jeg viste noe mer interesse, ville de avvise meg, sier Biby.

Da han vokste opp innså Biby at han ønsket å drive med sport. Han ønsket å bli en sprinter.

- Men når jeg løp, hoppet all fettet på kroppen min opp og ned og ungene på skolen lo mye, pekte på meg og kalte meg Fat Boy. Det var som om jeg var underholdning for dem, så jeg ga opp håpet på det - men jeg sluttet aldri å være en idrettsutøver, sa Biby.

Etter å ha gitt opp løpinga ble han interessert i en annen sport: gymnastikk. Som førte til en annen bølge av hatere. Da ble det moro hver gang han tok en salto. Det mest morsomme de fant var en høy lyd når han traff matta. Han veide 121 kg på 188 cm i en alder av 16 år.

En dag hånet en annen gutt Biby.

- Jeg var så frustrert og jeg ba ham om å la meg være alene, og så dyttet jeg han bort, men han fløy over rommet og han ble helt sjokkert. Jeg var også sjokkert, og fra den dagen visste jeg at jeg hadde litt kraft i meg - han plaget meg aldri igjen, fortalte Biby.

Fra den tiden innså Biby hvor sterk han var. Etter noen ineffektive dietter fortsatte han å øke vekten. I 2009 gikk Biby på college i Canada. Det var der han endelig lærte å sette pris på kroppen sin. Han ble med på treningsstudioet hvor han løftet så mye vekter som det aldri før var blitt løftet på skolen, inkludert gymlærerne. Han ble en virkelig uvurderlig idrettsutøver for sin trener. Da Biby så seg i speilet, så han ikke en "Fat Boy" lenger. Biby løftet like mye som de profesjonelle styrkeløfterne. I 2013 vant han sin første styrkeløftkonkurranse og nasjonalmesterskapet. Fra den tiden fikk han et nytt kallenavn Iron Biby.

- Brødrene mine pleide å kalle meg Biby og navnet fulgte meg rundt, forklarer sterkmannen.

- Men da jeg begynte å bli kjent for styrketreningen ble jeg Iron Biby, smiler han.

I dag er han en seriøs utfordrer for å bli verdens sterkeste mann. Den 171 kilo tunge kraftkaren overrasker hans beundrere med utrolig gymnastikk. Etter å ha trukket en lastebil tar han en backflip. Hjemme er han en lokal helt, med barn som idoliserer ham i stedet for fotballspillere.

- Planen min er å bli den sterkeste mannen på jorden og å ta tittelen til verdens sterkeste mann til Burkina Faso, sier han.

 


Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Det er en fantastisk følelse å bokstavelig talt bli en ny mann, sier han.

Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.201910

Hun veide 160 kg på det meste og fikk så vidt plass i en vanlig personbil. Da tok hun grep!
Denne mannen går ned i vekt etter måneds lang diett på McDonald's.

Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.201910

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!