Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 12
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: hjelp til kostholdstilskudd på: 03. november 2011, 18:03
    Proteinpulver funker bra! Spesielt hvis du IKKE spiser nok mat!

    Ja... Eller nei. Ikke kjempelurt å ta en lettvint løsning slik at man slipper å tak i problemet. Proteinpulver fungerer som mange som en unnskyldning til å ikke spise bra. Da vil man ikke få de resultatene man kunne få, om man tar tak i kostholdet sitt ellers.

    Proteinpulver er greit som en billig proteinkilde når man ikke kan lage seg et komplett måltid. F.eks etter trening. Men jeg mener at det er bortkastede penger for nybegynnere og folk som ikke spiser bra nok. Er man derimot aktiv utøver og trener mye kan proteinpulver bli mer nødvendig.

    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: hjelp til kostholdstilskudd på: 03. november 2011, 10:21
    Kjøp kreatin monohydrat, omega 3 (ikke 6,9), mulitivitamin. Spis bedre vanlig mat. Dersom du vil ha gode resultater kontakter du en god PT, som Eirik Sandvik eller noen andre som kan vise til kompetanse.

    De aller fleste kosttilskudd er bullshit. Proteiner er helt greit, men bare dersom du har grunnkostholdet på plass.
    3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco fortsetter som mosjonerende gjengleder! på: 22. oktober 2011, 19:53

    *Trente på et sats-senter i dag og blir nesten litt trist over å se hvor mye dårlig trening som eksisterer. Noen (spesielt en del jenter) tror jeg oppriktig prøver, men vet bare ikke bedre....mens andre (stort sett gutter) har alt for stort ego til å få noe ut av treninga. Det hagler i kabeløvelser med halvt utslag, knebøy uten utslag i det hele tatt....håpløst øvelsesutvalg og elendig utførelse...legg på et par hobbybolere i singlet som lirer av seg idiotkommentarer innimellom sine elendige poseringsforsøk av sin halvtjukke biceps med testo-trykk og som i enkelte tilfeller forværrer den allerede skrøplige utførelsen som de prøver å rette opp har...så er farsen komplett.


    Jeg er helt enig med deg. Dette er trist og frustrerende. Det er imidlertid noen som har gitt lidelsen et navn:

    http://www.leangains.com/2011/09/fuckarounditis.html

    Hva synes du om artikkelen? Den er kanskje mer rettet mot fitness enn mot styrkegjengen som du tilhører.
    4  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Har dere troa på http://www.fit4date.no? på: 18. oktober 2011, 16:03
    Ser at det koster penger.... Da skal det mye til at det blir noen suksess, er jo flere veldig gode sider som er gratis.
    5  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Har dere troa på http://www.fit4date.no? på: 18. oktober 2011, 16:00
    Jeg har i det siste kommet over reklame for siden http://www.fit4date.no. Er det noen som har erfaringer, eller som har troen på denne siden?

    Info fra siden:

    Velkommen hit!
    Fit4Date har lagt forholdene til rette for at du skal finne den rette jenta eller gutten for deg som verdsetter den sunne og aktive livsstilen akkurat som deg selv. Og ønsker du en partner med samme lidenskap kan vi nesten garantere at finner du han eller henne her inne. Vi vet av erfaring at det er vanskelig å komme i kontakt med andre med samme lidenskap. Spesielt om du leter på feil sted. Fuktige netter på byen, og uendelige lange nachspiel med vanedrankere er sjeldent plassen du finner din drømmepartner.
    Alkohol spiller en sentral rolle i disse settingene, og med fitness som livsstil er det ikke alltid dèn veien man ønsker å gå. Noen ganger er det selvsagt et greit alternativ, men du vet like godt som oss at det ikke er her du finner din livsledsager.
    Innse det først som sist så sparer du verdifull tid. La deg heller forføre, eller bli forført på Fit4Date.
    Aldri mer pinlige øyeblikk, sjenanse og nerver!
    Med Fit4Date
    Møter du mennesker som verdsetter helse og trening høyt
    Kan du kontakte den søteste jenta, eller den kjekkeste gutten uten noen form for fylleangst og nerver dagen etterpå.
    Finner du kanskje den jenta eller gutten fra ditt treningssenter som du til nå ikke har våget å ta kontakt med?
    Med Fit4Date finner du med andre ord den ultimate partneren for DEG!
     
    Fit4Date er det perfekte stedet for deg som verdsetter en sporty kropp og en god helse både hos deg selv og din livsledsager.
    Velkommen inn!


    Det er jo mange single på treningsforum så denne siden er vel ikke helt uaktuell?
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kratin i forbindelse med utholdenhetstrening. på: 16. oktober 2011, 18:25
    Gjør det! Og pass på å skrive noen ord om hva du erfarer. Jeg begynner med kreatin igjen om en uke.

    Hadde forøvrig en ny intervalløkt i dag, og selv om formen kjentes bra ut og tidene var gode så føltes det ut som om jeg måtte kjempe med nebb og klør i forhold til hva jeg måtte når jeg brukte kreatin.
    7  Kosthold / Kosttilskudd / Kratin i forbindelse med utholdenhetstrening. på: 13. oktober 2011, 16:48
    Jeg er i den heldige situasjon at jeg både trener styrke og løper. Jeg fokuserer på å være allsidig godt trent og i den forbindelse trener jeg korte eller lange intervaller eller langkjør to til tre gagner i uken.

    I høst har jeg brukt kreatin monohydrat for å få litt ekstra piff på styrketreningen. Nå etter å ha tatt en pause fra bruken har resultatet overasket meg. Jeg kan melde om følgende erfaring:

    På styrketreningen har jeg følt at øktene har gått lettere og jeg tar meg raskere inn mellom settene. Jeg føler imidlertid ikke at effekten er signifikant nå etter at jeg har sluttet og jeg har ikke dratt på meg mye vann. Kanskje det er en liten kg forskjell. Jeg er litt skuffet over effekten på styrketreningen etter hvordan jeg husket fra siste jeg brukte kreatin, jeg mener at jeg merket mer før.

    På kondisjonsbiten merker jeg imidlertid mer forskjell. Jeg har hatt flere av mine beste økter nå når jeg brukte kreatin. Både lange og korte intervaller føltes lettere og jeg klarte å presse meg mer uten å grave så dypt som jeg ellers har måttet. I dag hadde jeg min første harde intervalløkt etter at jeg sluttet og jeg mener at jeg merket at jeg ikke brukte kreatin mer. Jeg var i god form og var godt restituert. Tidene på 1 km dragene var bra, men jeg følte at det kostet mer psykisk sett for å holde tidene der. Tidligere har jeg neste blitt redd for hvor hardt jeg klarte å presse meg.

    Har dere noen gode erfaringer med å bruke kreatin opp mot kondisjonstrening?

    Hva sier forskning?

    Jeg begynner med kreatin igjen om en uke, skal melde tilbake angående resultater og om jeg opplever de samme positive effektene igjen.
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin dosering? hva er nødvendig? på: 13. oktober 2011, 16:35
    Jeg ville ha tatt monohydrat etter trening, da kroppen tar opp mer næring osv i tiden etter trening. 5-10 gram per servering alt etter hvor mye muskler man har på kroppen. Jeg ville ha tatt en dose til en annen gang på dagen for å sørge for å få i meg tilstrekkelig. Atså 5-10 gram kreatin monohydrat 2 ganger om dagen, derav en rett etter trening.

    Det er ingen grunn til å overdrive bruken, men det er heller ingen grunn til å ta for lite da det er billig og det ikke vil medføre noen bivirkninger å ta for mye. Kanskje utenom at man blir ekstra oppblåst i magen.
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Ser etter noe nytt. LES på: 13. oktober 2011, 16:24
    Anbefaler 5x5 jeg også.

    Andre program er 5/3/1 eller DC. Jeg kan garantere resultater dersom du setter deg godt inn i programmene og følger dem til punkt og prikke.

    Jeg har hatt beste progresjon med mengdetreningsprogrammet til styrkeløfterlandslaget. Både med tanke på styrke og volum, dette programmet krever imidlertid mer både fysisk og ikke minste psykisk.
    10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvor lenge må man vanligvis trene før synlig resultat på: 13. oktober 2011, 16:20
    Dersom man legger om kostholdet i stor grad vil resultatene kommer raskt, og både man selv om andre vil kunne se forskjell innen to uker. Slik brå omlegging vil imidlertid føre til større sjanse for å gå på en smell i form av skade, motivasjonssvikt og manglende resultater på lang sikt.

    Ja, det er kostholdet som har mest å si, man ser ikke muskler som er dekket av fett.

    Muskler vil du bygge best med et fullkropp program som fokuserer på de store øvelsene. Man kan få tydelig større muskler på 2 mnd dersom man er nybegynner.
    11  Trening / Forum for ungdom / Sv: Bekymra for en kompis. på: 13. oktober 2011, 16:14
    Det er bedre å trene bryst og armer enn å ikke trene. For å komme igang må man gjøre det man trives med, vennen din kan jo utvide treningen litt etterhvert.

    Dere kan jo lese dere litt opp begge to i stedet for å trolle rundt på forumet.
    12  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Mageøvelser på: 23. september 2011, 16:03
    http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=111654.msg1663335#msg1663335
    13  Trening / Doggcrap / Sv: DC hele året? på: 23. september 2011, 09:46
    Hei.

    Min er faring, som også stemmer med prinsippet om variasjon er at man absolutt må skifte treningsprogram. Hvor ofte varierer, og kommer an på personen, målet, og programmet. Jeg vil uansett si at å kjøre et program i over 16 uker ofte ikke er det mest produktive man kan gjøre.

    Når man skal bytte program mener jeg at det mest hensiktsmessige er å bytte til "noe i den andre enden" altså at man bytter til et program som ikke ligner på det man har gjennomført.

    Mine tips når det kommer til DC er å bytte til Dietmar mengdetrening! Dersom du kjører 8 uker mengdetrening for så å gå tilbake til DC vil jeg tro at du får alvorlige resultater.
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Er du Personlig Trener? på: 14. september 2011, 16:04
    Jobbintervju: Vær deg selv.
    Sett deg inn i senteret/kjeden/konseptet
    Tenk gjennom sterke svake sider
    Hvorfor deg?
    Personlige egenskaper.

    Vær positiv og ærlig!

    Innledningsvis med kunden:
     
    Kontaktetablering, hils, snakk litt.

    Få oversikt over:
    - Målsettingene
    - Skader
    -Treningsbakgrunn
    - Trenings preferanser
    - KISS
    - Basics
    15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco fortsetter som mosjonerende gjengleder! på: 09. september 2011, 07:21
    Det er jo en kjent sak at vi nordmenn som trener med pulsklokke er MYE sterkere enn vi ser ut som. Elsker tipsene du samler sammen fra gymmene. Dette tar broscience til et helt nytt nivå for min del.  Smiley
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 12
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!