Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Muslim Demographics. - Hvilken fremtid du og dine barn vil gå inn i. på: 21. juli 2011, 14:54
    I all verden snakker du om?  Hørt om kvotering?  Mindre kvalifiserte grupper får jobber/studieplasser ikke fordi de er kvalifisert, men fordi de er minoriteter.  Dette foregår i alle samfunnslag og etniske Nordmenn blir stadig fratatt både studie plasser og jobber de egentlig er kvalifiserte til pga at mindre kvalifiserte søkere har første pri.


    Så du mener at andelen mørkhudede som går på medisin/jus studiet i norge er kvotert inn. Skulle ønske jeg hadde blitt fortalt dette før så hadde jeg bedt slektninger av meg om å slutte å streve etter gode karakterer, fordi de hadde jo blitt kvotert inn uansett.

    Eneste slik kvotering jeg vet om er ved politihøgskolen (noe som kan være nødvendig med tanke på at politiet skal speile befolkningen og at det kan være et fortrinn for å nå inn i visse lukkede miljøer blant innvandrere der man har dårlig erfaring med politiet, norsk og utenlandsk sådan), staten må også innkalle en med minoritets bakgrunn inn for alle stillinger som blir utlyst. Har selv vært på slike intervju, har hatt relevant erfaring fra utlandet, master fra et høyere ranket universitet i UK, men likevel aldri blitt innkallt til 2.runde. Fått en del spørsmål ang. min etnisitet, tro og bakgrunn som jeg aldri har blitt spurt om på intervjuer i England og kontinentet.

    Kan selv som innvandrer si at det har kommet inn en del innvandrere som er "mindre integrerbare " de siste årene, men jeg syns nordmenn og norsk media generelt må slutte å dra alle over en kam.

    Med base i utlandet, finner jeg norske aviser og nettsteder veldig navlebeskuende og visse diskusjoner som finner sted på norske nett forum gjør meg glad for at jeg trolig ikke kommer til å oppdra mine barn i norge. Både med tanke på hvilken retning en del av innvandrer miljøene utvikler seg og grunnet mye av hverdagsrasismen i Norge som blir mer stuerent for hver dag som går.


    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: RAW FOOD - Den Ultimate Livsstilen! på: 11. juni 2009, 14:47
    fy faen så gal.. beklager utrykket..
    Hvem var (antagelig) de største, sterkeste krigerne? Vikinger!
    hva spiste vikinger?:O

    Off-topic
    Haha. Morsomt. Du sov vel i historie timene som handlet om resten av verden...

    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvilke sko bruker du på treningsstudioet? på: 21. april 2009, 13:44
    Gode gamle Buffalo skoene

    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Rasisme blandt ungdom på: 21. april 2009, 12:01
    Det kan jeg! DU er søppel, prøver å være så jævla smart og ordentlig. Når alle vet at det er utlendingene som står for storparten av voldtekt og vold i hele jævla norge. Jeg er ikke rasist, men det er lov å åpne øynene og skjønne at denne invandringspolitikken har gått for langt. Kommer hit, så får de kasta alt i fanget.

    Dessuten er rasist det mest missbrukte ordet i hele norge, nå blir man kalt rasist bare for å ha meninger.

    Snakk om å dra alle over en kam!  Angry

    Sier du dette til han som kjører bussen/trikken du tar til jobb hver dag, eller postmannen i nabolaget ditt, hva med kvinnen bak kassen på rimi/rema, personen som vasker gulvene på skolen/jobben din eller hun som vasker den gamle bestemoren/bestefaren din bak når de ikke kan gjøre det selv?

    Er jeg den eneste som ser disse menneskene hver gang jeg er hjemme i Norge?

    Hilsen en som ikke er en del av statestikken det snakkes om her.


    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Sticky: Egg usunt på grunn av kolesterolet? Les her... på: 31. mars 2009, 19:04
    Her er en finfin artikkel skrevet av Stian Lund med en litt annen vinkling på samme tema:

    Sannheten om egget!
    Stian Lund

    Alle har antakelighvis hørt om egget og det "enorme" kolestrol påvirkningen det har på kroppene vår. Jeg vil først starte med å si dette heldighvis bare er en stor myte blant Norges befolkning og resten av verden.

    Jeg vil først begynne med å forklare enkelt hva kolestrol er.
    Kolesterol er et fettstoff som både finnes i maten og som kroppen lager selv. Hvorfor kroppen lager dette selv er fordi det er helt nødvendig for at andre fettstoffer skal kunne fraktes i blodet og for at kroppen skal kunne produsere vitamin D og kjønnshormoner. Uten kolesterol ville landets mannekor skiftet navn til pikekor. Så kolestrol må kroppen ha. Men ikke så veldig mye. Nermere tvert imot. For høyt kolestrol i blodet kan gi økt risiko for hjerte og karsykdommer etc..
    Det som teller mest for kolestrol mengden i blodet er hvilket og hvor mye fett en spiser. Spiser du for mye umettet fett som inneholder størst mengde av det negative kolestrolet HDL - Det vil si fett  fra fete kjøttstykker og melkeprodukter etc - vil det gi en økt risiko for sykdom og ikke minst redusert fettforbrenning.

    ....


     I innlegget ovenfor blir HDL nevnt som dårlig kolesterol, det må vel være skrivefeil? Slike jeg har forstått er LDL og alle variasjoner VLDL,SLDL osv det dårlige kolesterol, mens HDL er det gode kolesterolet.
    6  Generelt / Studier og Forskninger / Sv: hypertrofi på: 19. mars 2009, 19:29
    Finnes det noe dokumentert forskning på at hypertrofi forekommer?

    Altså at vi kan øke antall muskelceller og ikke bare tykkelsen på muskelcellene?

    Synes begrepet hypertrofi blir mye brukt her inne, mulig litt misforstått?


    Hypertrophy er når muskelcellen blir tykkere p.g.a microtrauma, det du tenker på heter vel hyperplasia og er relatert til sykdom om jeg ikke tar feil?
    7  Trening / Skader og Smerter / Hjelp til program for en som har dobbel prolaps L4/L5/S1 på: 23. januar 2009, 10:06
    Har en i familien som skal begynne å trene igjen etter 5 år med fravær fra alt som heter vekttrening. Har blitt bedt om å sette opp ett nybegynner program for ham, tenkte jeg skulle anbefale 5x5 da jeg hører veldig mye positivt om det.

    Problemet er at han sluttet med vekter pga ryggskader fra en bilulykke han var involvert i. Han har en dobbel prolaps mellom lumbar og sacrum, nærmere L4/L5 og L5/S1.

    Vi prøvde å trene litt sammen hjemme hos foreldrene mine når jeg var hjemme i desember, så da at han er altfor stiv i hofter og korsrygg. Klarer ikke å gå lenger ned enn parallelt i knebøy uansett oppvarming/uttøying. Hadde også problemer med skuldrene da han ikke fikk skuldrene langt nok bak til at han kunne ha riktig plassering av stangen (frontbøy var utelukket av samme grunn)

    Før ulykken trente vi en del sammen, deriblant kampsport, så jeg vet at han har vært veldig smidig tidligere.

    Noen råd om hva som burde gjøres? Burde jeg be ham om å oppsøke en fysioterepeaut først?
    8  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? på: 16. januar 2009, 12:18
    I Wikipedia står det:

    "Vegetarianism is the practice of a diet that excludes meat (including game and slaughter by-products), fish (including shellfish and other sea animals) and poultry.[1][2] There are several variants of the diet, some of which also exclude eggs and/or some products produced from animal labour such as dairy products and honey."

    Det står også:

    "Hypocrisy (or the state of being a hypocrite) is the act of preaching a certain belief, religion or way of life, but not, in fact, holding these same virtues oneself."

    Du er ikke veggis, du er en hykler. Det er min kommentar.

    Jeg tipper at dette hjelper deg i kostholdet ditt og at honnørene kommer til å strømme på. For de av dere som lurer så er jeg faktisk moralens vokter, om natta løper jeg rundt i løfte singletten min og stopper folk ifra å uttale en tro og utøve noe annet. Jeg har også en kappe og rød jogge sko, og wikipedia på mobilen.

    Stusset på det jeg og, men mange som ikke spiser rødt/hvitt kjøtt som også feilaktig kaller seg vegeterianere. Hadde en kompis fra Canada som sa at han var vegeterianer, men han spiste kjøtt fra dyr han selv jaktet og fisk som han selv hadde fisket.
    Det å fortelle folk at han var veggis var en enkel måte å slippe unna spørsmål når man skulle spise ute.

    Vegeterianer pga en religion? LOL

    Hinduer, Buddhister, Sikher og Jainister er folk som kan være vegeterianere på grunn av religion. Du har vel hørt om noen av disse religionene håper jeg?


    9  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? på: 15. januar 2009, 10:45
    hm, jeg spisre bønner, erter og linser også.. glemte å inkludere det. ja avokado liker jeg og det spiser jeg også!

    OK, må bare få sagt det enda tydeligere er VEGGIS! spiser ikke kjøtt, kylling!! og tunfisk ser og lukter som kattemat, sorry d spiser jeg bare ikke Wink

    Har folk i familien som er lakto-veganere pga religion, de spiser veldig mye linser, bønner osv.. Ville ha sjekket ut nord-indisk kosthold om du er ute etter tips om proteinrikt vegetar kost.

    Spiser du soya produkter forresten?




    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Nordmenns holdning mot ikke-vestlige innvandrere ( Undersøkelse) på: 13. januar 2009, 11:39
    Skremmende hvor mange som har stemt "Få dem ut ALLE sammen!"

    Skremmende ja.
    Da er spørsmålet mitt til disse menneskene som stemte alternativ 1, kjenner dere noen "ikke-vestlig" innvandrer personlig?


    Er annen generasjons innvandrer selv og mener at en strengere politikk må til, blitt en del lykkejegere og personer med trauma/psykiske problemer de siste årene.

    Regler slik Canada har fått, der man må  ha en viss poengsum på grunnlag av utdannelse, yrkeserfaring, startkapital (formue) hadde vært noe, men det forutsetter at norge er attraktivt for slike mennesker. Slik det er nå får vi ikke akkurat "creme de la creme".


    P.S: Burde vel legge til at jeg selv har utvandret fra Norge p.g.a et lukket arbeidsmarked, ironisk nok jobber jeg faktisk i et norsk selskap nå, der det nærmeste man kommer en nordmann i avdelingen min er faktisk meg.

    11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: oppdeling 2 spitt + must have øvelser! på: 19. juni 2008, 01:20
    Hva med noe slikt:
    -Rygg/Bakside lår/Legger-
    Markløft/RDL
    Pendley/yates row
    Chins/Tung nedtrekk
    Facepulls
    Calve raises (stående/sittende annenhver øk)

    -Skuldre/Bryst/Forside lår-
    Knebøy/Frontbøy
    Militærpress
    Sidehev/ Drag til haken (annenhver økt)
    Benkpress/Manualpress
    Dips


    Kjører noe lignende nå, hvor jeg har 4 ukers progresjon med lette vekter og teknikk i fokus, for så 4 uker med tunge vekter med få reps.

    Greit å kjøre om sommeren når grilling og pils frister mer enn trening. så prøver man å få til minst 2 økter i uken som du sier, 4 når man har bedre tid og motivasjon.
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Utlendinger og kriminalitet? på: 13. mai 2008, 08:56
    De tar med venstre og slår med høyre Wink

    De innvandrerne som driver "bissniss" stemmer nok på høyre, mamma og pappa stemte AP i alle år, men når de hoppet litt i lønn og så hvor mye de skattet ble det plutslig andre boller.

    Stemte nesten på hvit valgallianse som ung fordi jeg trodde de ville gi gratis prevensjonsmidler ut til alle utlendinger, spurte heldigvis en av de i valglokalene hva "sterilisering" betyr for noe. Forklaringen etterfulgt av en intens smerte i mine edle deler gjorde at jeg svimte av og fikk heldigvis ikke levert inn stemmeseddelen. woot





    13  Generelt / Åpent forum / Sv: "Slutt å fokusere på hudfarge!" på: 26. desember 2007, 13:38
    Trøndere spesiellt? Vi oppfører oss som folk vi
    Det var ment som en spøk, slapp av.

    Jeg har sett mye av det samme, drittsekker som tror det ultimate bevis på mannlighet er å angripe en stakkar 5 mot 1. Har flere ganger avverget slike situasjoner ute på byen.  Var ikke slik da jeg begynte å gå ut på byen.
    Nå det er sagt så syns jeg hverdagsrasismen også har økt i takt.

    14  Generelt / Åpent forum / Sv: "Slutt å fokusere på hudfarge!" på: 26. desember 2007, 13:00
    Det er MYE rasisme i Norge..
    IMOT oss hvite...
    Mange kompiser av meg som har fått juling av 20 - 30 utleninger..
    Ofte bråk på byen og fester der ÈN hvit gutt\mann får juling av mange mange farvede..
    Ikke at vi hvite er mye bedre... Men blind vold er noe dritt..

    Det går begge veier tro meg, idioter fins i mange varianter og hudfarger. Trøndere spesiellt! (jk) Tongue
    15  Trening / Styrkeløft / Sv: Tips til å vedlikeholde/øke kroppsvekt (ikke bare vås, er dere snille) på: 21. desember 2007, 02:31
    Onkelen min som er gammel bokser/bryter pleier å legge mandler i vann hver kveld slik at "skinnet" går av. Varmer opp en liter H-melk, for så å mixe melken, noen never mandler og kanel oppi en blender.

    Tror nok det er en del kalorier i det, smaker utrolig godt og.



    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!