Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Trening / Treningsprogrammer / Jogge hver dag, ned i fett %? på: 15. mai 2011, 05:52
    Hvor lenge skal man løpe hver dag for å gå ned i fett prosent/ bli tynnere?
    Hva vil virkningene være hvis jeg jogger 45 minutter hver dag?
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Konkuranse; Skal ut og gå 10 mil, gode råd og tips?:) på: 09. mai 2011, 19:43
    Husk mat og drikke!
    Kanskje trene kroppen til å drive på i lengere tid enn vanlig?
    3  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Motivasjon til løpe konkurranse på: 09. mai 2011, 18:48
    Har dessverre ikke muligheten til det
    4  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Motivasjon til løpe konkurranse på: 09. mai 2011, 04:45
    Jeg løper konkuranser hver uke, men i det siste har jeg begynt å grue meg. Jeg har liksom ikke lyst lenger og vil bare bli ferdig med det. Prøver og endre tanke gangen, men nervøsiteten tar overhånd. Jeg trenger egentlig bare noen enkle motivasjons ord som får meg til å glede meg over det jeg gjør. Noen som har råd?
    5  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hvordan gå ned i vekt på 3 uker? på: 08. mai 2011, 18:19
    Takk for svar!
    Det er vel ikke akkurat bare 3 uker. Har drevet med dette siden 1. mars, men har ikke gått noe særlig ned og føler ikke noe spesielt forandring. Drikker vann før alle måltider og får i meg nok. Tenker mye på hvor mye spiser og trener hardt i og med at jeg løper konkuranser. Skjønner bare ikke helt hvordan jeg skal gå ned når jeg egentlig gjør alt rikitg. Det er bare 3 uker igjen av denne type treningen, så ønsker og se en forandring når jeg er ferdig. Tenkte å endre på noe, men vet ikke hva.
    6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Hvordan gå ned i vekt på 3 uker? på: 08. mai 2011, 18:00
    Jeg trener aktivt hver ukedag. Styrke og løping. Løper litt i helgene også. Er 172 cm høy og veier 69. BMIen min sier at jeg er litt over middels, så jeg kan gå ned litt mer. Får i meg under 2000 kcal hver dag og spiser masse grønnsaker. I helgene blir måltidene litt anderledes. Jeg vil veldig gjerne gå ned disse tre ukene. Noen tips?
    7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Vil ned i vekt, men ingenting skjer... på: 02. mai 2011, 05:32
    Jeg er 18 år, 172 cm høy og veier 69 kg. Jeg trener hardt med løping og vekter hver dag (forskjellige øvelser hver dag). Jeg selv føler at jeg spiser oversunt. Jeg spiser mere grønnsaker  og frukt i ukene enn annen mat og i helgene kan det bli litt mere av det gode, men det er bare en dag. Jeg ligger i underskudd av kcal og det har jeg gjort siden 1. mars. Jeg skjønner ikke om det er noe jeg gjør galt fordi kroppen forandrer seg ikke. Jeg prøver og bli strammere og tynnere.

    Noen som har opplevd lignene eller kan tenke seg hva jeg ikke gjør riktig?
    8  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Måltid før eller etter styrketrening? på: 30. april 2011, 18:18
    Fordi jeg leste om at det er en veldig god start på dagen å ta seg en joggetur før frokost. Jeg prøver også å gå ned i vekt + at jeg vil ikke være full i magen når jeg løper.
    9  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Måltid før eller etter styrketrening? på: 30. april 2011, 18:13
    Jeg har ikke spist frokost ennå (er i USA, tidsforskjell), men skal ut å jogge en halvtimes tid nå før jeg spiser. Etter det skal jeg trene styrke. Når skal jeg legge inn måltidet? Før eller etter jeg trener styrke?
    10  Trening / Friidrett / Mentalt forberedelse til løpe konkurranser, tips? på: 30. april 2011, 06:14
    Nå har jeg hatt løpe trening hver dag i 12 uker og det nærmer seg de to siste konkurranssene før vi kommer til state (oppholder meg i Iowa). Jeg har utrolig lyst til å komme meg til State med 400 meter. Jeg løper åpen 400 på 68 sekunder og 4x4 på 66. Jeg trenger forsovet og trene på hurtigheten, men nå tenker jeg først og fremst på den mentale forberedelsen før løpet for å ikke bli et nervevrak og å stole på meg selv. Noen som har noen gode tips?
    11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Hvor mange kcal? på: 14. april 2011, 19:56
    Hvor mange kalorier forbrenner man hvis man tar seg en 20 minutters morgentur og drikker vann for frokost, trener styrke i 45 minutter pa dagen og trener loping (oppvarming, sprint, kjolened) en time pa ettermiddagen og ga 20 min etter middag?
    Hvor mange kcal pa hver ca?
    12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Skeivet ut helt i dag, hva skjer? på: 27. mars 2011, 00:03
    Den siste der var et godt råd. Noe jeg virkelig trenger Tongue
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Skeivet ut helt i dag, hva skjer? på: 26. mars 2011, 23:47
    I dag skeivet jeg helt ut. Jeg spiste muffins røre, krem, muffins, alt for mange oreo kjekt, milkshake, sjokolade, pizza og snapple! Har vært sunn hele uken og det har gått fint. Lagde bare planer om å lage usunn mat. Dårlig ide tenke jeg nå.

    Lurer på.. vil denne dagen ødelegge all treningen for uken ? Kan jeg legge på meg på en dag? Hjelper det hvis jeg tar meg en trenings økt når jeg ikke føler meg stappet lenger? Hvis jeg sitter stille resten av dagen, vil all overskudde bli til fett?
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Når skal kroppen begynne å reagere? (2) på: 23. mars 2011, 02:10
    Takk!
    Ja, det kan godt være egentlig. Det er ikke jogging. Det er nesten som friidrett med trenere og løper konkurranser, så harde treninger er det!
    15  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Når skal kroppen begynne å reagere? (2) på: 23. mars 2011, 01:51
    Jeg skriver på nytt for å gi dere mer informasjon.

    Jeg trener styrke og løping hver dag og har drevet med dette en stund. Løpingen starter for 3 uker siden. Jeg har tidligere danset flere ganger i uken i fjord, men stoppet før sommern. Jeg er ikke overvektig. BMI ligger på normal, men jeg har fortsatt bilringen rundt magen, større rundt lårene og hofter. Dette vil jeg bli kvitt.
    Jeg har spist sundt og hver dag i 3 uker nå. Det vil si at jeg passer mere på hva jeg får i meg. Jeg spiste ikke så mye dritt før heller, men nå får jeg i meg mere grønnsaker,vitaminer og masse vann som jeg ikke gjorde før.
    Jeg prøver og gå ned litt også fordi jeg kan. Jeg får i meg nok mat og passer på og spise litt, ikke for mye hver 2-3 time. Jeg kan masse om trening og kosthold. Problemet er bare at det ikke skjer noen endringer på utseende. Jeg vet ikke helt hva jeg skal endre i hverdagen?

    En ting til... vil det påvirke masse hvis jeg ikke er like sunn i helgen? (ikke mye dritt mat, men at jeg ikke bryr meg SÅ mye om hva jeg spiser)

       
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!