Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 30
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Beste mage øvelser for volum? på: 01. februar 2011, 18:25
    Knees-to-elbows, eventuelt toes-to-bar Smiley

    http://www.youtube.com/watch?v=kqOgtFcqWbE#noexternalembed
    2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Boksing på: 02. oktober 2010, 15:55
    Er en myte,men det er jo en grense for hvor mye juling hodet ditt skal ha.Når du skal sparre og gå kamper
    så har du forhåpentligvis en oppegående trener som matcher deg riktig.
    Uansett,så er du ganske trygg i amatørboksing,kampledere stopper ganske fort der..litt verre i proffboksing,der er ikke alle like oppegående.

    Myte? Hvor har du dette fra? Akkurat begynt med en lengre oppgave om skader innen MMA. Da har jeg kommet litt innom dette. Er absolutt ingen myte.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Punch_drunk

    Edit: en dokumentar om emnet, har ikke sett den selv, finner den ikke på nett

    http://www.youtube.com/watch?v=QcZPxFQIxvg#noexternalembed
    3  Trening / Skader og Smerter / Sv: Jumpers-knee på: 15. august 2010, 16:22
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jumper%27s_knee
    4  Trening / Skader og Smerter / Sv: Da er vel det hele over? på: 12. august 2010, 11:22
    Dette var en forklaring på betennelse i skulderen jeg aldri har hørt før.

    Det er noen få tilstander som er mest sannsynlig ved vond skulder, disse er: tendinitt (75%), bursitt (15%) og kapsulitt.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Tendinitis
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bursitis
    http://en.wikipedia.org/wiki/Frozen_shoulder

    Hvor er smertene lokalisert?
    Utstråler smertene?
    Var det noe som utløste smertene?

    For å kunne si noe mer om ditt tilfelle er det enkelte tester som må gjøres, dette gjelder hvilke bevegelser som er vonde og utføre, om det er mer vonde mot motstand eller om de blir borte om noen løfter din arm i samme bevegelse. Bevegelser som vil være relevant i skulderleddet er, inn og utadrotasjon, ab og adduksjon, fleksjon og ekstensjon.
    5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Alistair Overeem vs Brett Rogers spoiler på: 19. juni 2010, 20:29
    Er helt likegyldig til om du leste hele innlegget eller ikke, om du forstod noe, eller hva du nå enn måtte ha å si om saken - så lenge du diskuterer på den måten du har vist hittil i tråden. Personangrep, manglende reflektering, umodenhet er stikkord her. Uansett essensen i det hele, om du har problemer med å forstå et helhetlig poeng, er at UFC er en organisasjon hvor det hele handler om penger, ikke om hvorvidt de beste i verden får møtt hverandre. Uansett om det måtte være den nye eller gamle kontrakten viser forslagene til White hvilket nivå han legger seg på.
    6  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Alistair Overeem vs Brett Rogers spoiler på: 19. juni 2010, 11:45

    Det er en grunn til at M1 ikke ser ut til å ønske at fedor skal møte alistair eller f.eks brock. De har ikke råd til at han skal møte noen han mye sannsynelig kan tape mot.

    Nei. Fedor kommer til å møte Overeem, og grunnen til at han ikke møter Brock er at Dana ikke vil. For Dana er en businessmann framfor en fightentusiast.

    To måter Fedor vs. Brock vil hende på er:

    1. Fedor signerer med UFC. Om dette skjer vil jeg bli forbauset, leser man kontrakten Dana tilbød Fedor sier den praktisk talt at UFC eier Fedor og hans navn. F.eks vil han ikke få lov å kjempe innen sambo, som er hans bakgrunn. Videre sa den at om han tapte en kamp, kunne UFC kutte ham på dagen, vant han derimot måtte han fighte videre - altså for å komme seg ut av UFC ville han vært nødt å tape. Ingen deltagelse i intervjuer, filmer osv. uten UFC's tillatelse. Kontrakten ga Fedor ingen rettigheter, og UFC med Dana White i spissen alle.

    Grunnen til at UFC vil være nødt å signere Fedor før en eventuell kamp, og ikke bare ko-promotere med M-1, er at når Fedor vinner har Brock blitt slått av en som ikke er i UFC og hele deres fasade om Brock som "champion of the world" ville vært knust. Spesielt når det er snakk om noe så prestisjefylt som tungvektsklassen.

    2. Brock gir seg i UFC. Dette er enda mindre sannsynlig. Da det som holder liv i Brock er UFC, uten UFC ville han falmet bort slik som så mange andre tidligere tungvektsmestere i UFC. Om dette ville hendt ved at han løslates fra kontrakten ville han uansett ikke vært på toppen lengre, og kampen ville ikke blitt den samme.

    Meget underholdende post. Flere gode innlegg, og noen litt mindre givende. Desverre er det slik at internett er åpent for de fleste, og hvem som helst kan poste da det ikke er noen form for kontroll for de som vil bli medlem av et forum.

    Det er en fordel å opparbeide seg litt kunnskap om det man skal diskutere, eventuelt bare gi seg når man forstår at man er ute å kjøre - om man derimot er ved dette punktet og ikke forstår det eller fortsetter for trolling, har man skutt seg selv i foten. Resultatet vil være at de som har lest dine meninger og poster ikke vil ta deg seriøst i det du har å si om det akutelle emnet og alle andre emner for all framtid. Din kredibilitet er forsvunnet.

    Når det kommer til diskusjonen om Brock vs. Fedor, kan hva som helst hende i en MMA-kamp. Men å ikke være enig i at Fedor har et mer imponerende reportoar av motstandere og har dermed større sjans for et postivit utfall av kampen, ja da er man det som kalles en nuthugger:

    Velg hva som passer deg best

    "1. noun. A nomadic miserable cunt, who becomes so obsessed with a guy, that she will do basically anything to maintain his attention; whether it be sex, incessant annoyance, or other favors; the term is connotatively derived from the fact that the broad in question is virtually clinging onto his testicles with strength considerably more powerful than a GI Joe Kung-Fu grip."

    "2. A nuthugger is a person that is so into something - person, place, or thing - that they only see and say good things about it. Anyone that goes against this idea of perfection is flamed and insulted."

    De mest irriterende typer elever jeg har, er de som kommer inn i klubben som nybegynnere, men er fullt overbevist om at de kan alt og har svaret på det meste. Appliseres også til diskusjoner angående MMA.
    7  Trening / Styrkeløft / Sv: 350 kg i rawbøy av 22 åring på: 19. mars 2010, 21:33
    Trodde raw var uten belte og drakt? Har jeg misforstått?
    8  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Det enkle er ofte det beste på: 14. november 2009, 12:01
    Nei, dette er faktisk seriøst. De fleste styrkeløftere bruker benk til kloss/flakse, og mark fra kloss i sine programmer.

    Stemmer, men det er jo fortsatt bare supplering til de. De er ikke bedre, og man ville vell ikke skiftet ut de hele for de halve variantene?

    Hva er teorien bak å trene de egentlig?
    9  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Det enkle er ofte det beste på: 14. november 2009, 01:45
    Jeg trener/har trent og kommer i fremtiden til å trene halvbenk og halvmark. Dårlig sammenligning.

    Hvorfor da? ...er det en spøk? :p
    10  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Det enkle er ofte det beste på: 12. november 2009, 19:15
    Det sier seg selv at halve/kvartbøy er mer belastende på kroppen, i og med at man bruker mer belastning...

    At noen skal argumentere for at halvbøy er bedre skjønner jeg ikke, kan vi ikke begynne og kjøre halvbenk og halvmark også da?

    Men jeg syns å ha hørt at å kjøre bøy helt til du får myk stopp, "ass to the grass", heller ikke er særlig bra, grunnet at bakre del av menisken blir under for stort press og dermed oppstår slitasjeskader?
    11  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Post ditt treningsprogram på: 07. november 2009, 13:07
    Har prøvd ut de mest vanlige styrke- og byggeprogrammene tidligere, med fokusering på baseøvelsene, og øvelser som ikke isolerer muskler. I det siste har jeg ønsket program rettet mer mot utholdenhet og eksplosivitet, for å trene mer idrettsspesifikt, i mitt tilfelle rettet mot kampsport. Nå trener jeg dette:

    Dag 1.
    Clean and press          15 sett x 2 reps
    Curl grip chin              15 sett x 2 reps
    Medium benkpress       10 sett x 1 rep
    Markløft                      20 sett x 1 rep
    Magetrening

    Dag 2.
    Dips                           12 sett x 3 reps
    Clean and front squat  20 sett x 2 reps
    Roing                         12 sett x 3 reps
    Bicepscurl and press     6 sett x 4 reps
    Magetrening

    30 sek pause mellom settene, begynner på 65 % av 1 RM og øker derfra. Eventuelt begynner jeg på 80 % av 1 RM med 60 sek pause og arbeider mot kortere pauser.

    Hadde et ønske om å trene utholdenhet uten å måtte korte ned på vektene, og med dette programmet kan arbeide tett opp mot maks og dermed trene eksplosivitet samtidig som jeg får trent utholdenhet pga de korte pausene.

    Hittil har det fungert helt fint, fortsetter dermed med det noen perioder til før jeg skal teste ut et annet jeg har snust litt på. Får noen merkelige blikk på gymmet til tider, det er jo ikke helt tradisjonelt, menmen Cheesy
    12  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Kroniske smerter på: 06. november 2009, 22:14
    Jeg har noen spørsmål til denne artikkelen.

    "Stort sett finnes det en årsak et sted på kroppen langt unna området med symptomene..." Med stort sett mener du vell, i de fleste tilfeller - hvor har du tatt denne statistikken fra? De fleste jeg har vært i kontakt med har hatt et problem akkurat der smerten kommer fra, og sjelden hører jeg noen si "Ja jeg hadde vondt i skulderen, men faktisk lå problemet i hofta".

    "Det kan være mange årsaker til dette, men noe av det aller vanligste når det kommer til kroniske smerter er muskelubalanser" Dette lurer jeg også på hvor du har fra? Vis gjerne til noe statistikk. Snakker du her generelt i befolkningen, eller at hyppigheten er slik hos de som trener?

    Det er greit å ha med referanser til en artikkel man skriver, slik at man kan se hvor du har informasjonen din fra. Med mindre du er en referanse i deg selv, i så fall lurer jeg på hvilken bakgrunn du har for å uttale deg om dette?
    13  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Arild Haugens first boxing "match" på: 01. november 2009, 21:41
    Jeg har absolutt ikke sagt at styrke er ubetydelig, les innlegget! Det er en grunn til at vektklasser eksisterer.

    Jeg sier at styrke alene er et utgangspunkt, på samme måte som andre atletiske evner, men man er ingen bokser med kun styrke, og anta at en som er sterk er god å fighte blir feil.

    Tekniske ferdigheter utmanner styrke når som helst, såframt vi snakker innenfor rimelighetens grenser. Om man skal bokse på proffnivå møter man utøvere som har drevet med akkurat dette siden barnedommen, og selv om de ikke vil være like sterk som en styrkeløfter, f.eks Arild, er de nok ikke smågutter i forhold.
    14  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Arild Haugens first boxing "match" på: 01. november 2009, 13:22
    Om det er noe som irriterer meg så er det at man blir antatt god fighter pga muskler. Det er å gjøre narr av sporten, og si man trenger egentlig ingen tekniske ferdigheter. Om en muskelbunt pluselig fant ut han ville bli basket- eller fotballspiller ville man himlet med øynene, det burde være på akkurat samme måte når det kommer til fighting.

    Arild virker som han er vant med å satse hardt, og han skal selvsagt få sjansen til å prøve seg. Men med en gang folk begynner å argumentere for hvor god han kommer til å bli pga hans styrke blir det helt feil. Det finnes nok av eksempler på store sterke karer som vil prøve seg innen fighting og mislykkes.

    Det blir sagt han har så kraftige slag, og muligens kan han klare å knocke ut noen, kanskje en gang, to ganger, men man vil ikke klare å hevde seg om det er det eneste man bringer med seg i en kamp.

    Har alltid syns denne er beskrivende:

    http://www.youtube.com/watch?v=ho2MUZBtAwM#noexternalembed&feature=related
    15  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Taekwon-Do, bedre enn Kickboxing? på: 20. oktober 2009, 12:47
    Men det er ikke uten grunn at verdensmesteren i tungvekt vinner kamper med kun en type slag, det enkle er ofte (ikke alltid) det beste.

    Det er helt umulig å si noe på grunnlag av en mester, det blir det samme som å si at TKD er helt essensielt pga en mester i f.eks UFC trente det. Kan ikke lage statistisk signifikans av jabben til tungvektsmesteren. Det sier kun noe om akkurat den person.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 30
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!