Christine Søderholm Johannessen

Intervju08.11.2011Joachim Marhaug44

Ernæringsfysiologen Christine Søderholm Johannessen fra Trondheim debuterte i Bodyfitness i høst.

Navn: Christine Søderholm Johannessen
Alder: 25
Vekt: Under konkurranse; 57-58kg, nå ca 63kg
Høyde: 178
Yrke: Ernæringsfysiolog
Sponsor: Nordic Nutrition
Klubb: kaliber FKK

Var det første gangen du stilte i år?

Ja, og det var en tøff og fantastisk erfaring! Jeg trodde det skulle være mye mer fordommer mot sporten, men der tok jeg feil. All støtte og hyggelige tilbakemeldinger har vært overveldende.

Hva lærte du av å være debutant?

MYE! jeg er absolutt en erfaring rikere. Lært utrolig mye om meg selv og hvordan kroppen fungerer. Fikk virkelig kjørt viljestyrken og selvdisiplinen, ville absolutt ikke vært foruten denne erfaringen. Samtidlig har jeg lært meg å sette mer pris på 'små' ting i livet, som de fleste tar for gitt;)

Hva skal du gjøre nå og når stiller du igjen?

Nå skal jeg fortsette å trene og jobbe som før, men mest av alt; nyte livet:) Finne en balansegang i hverdagen som jeg trives med. Bruke mye tid på familien, samoberen min og vennene mine.

Dersom jeg blir å stille igjen kommer jeg mest sannsynlig ikke til å gjøre så mye annereledes fra nå. Jeg skal fortsette treninga og fokusere på alle muskelgrupper like mye. Kostholdet skal også være bra offseason.

Hvor trener du og hvem trener du evt. med?

Trener på Kaliber og Elixia, har trent mye alene, ellers med teamjentene, spes Anneli. Kommer jeg på Kaliber er det alltid noen å trene med eller som kan hjelpe meg om jeg trenger det.

Hva er dine målsetninger på langsikt?

Bli den beste av meg selv. Hvis jeg blir å stille igjen i Norge, vil målet være pallen. Drømmen hadde jo vært å stille i USA, men tiden får vise.

Hvordan trener du?

Jeg bytter program ca hver 2 mnd. Har i det siste trent en to-splitt.

Dag 1: Bein og biceps: Knebøy, utfall i smithmaskin, strake markløft, stående lårcurl, liggende lårcurl, tåhev. Z-stang curl, hantel curl.
Dag 2: Rygg, skuldre, bryst, triceps: Chins, smalt nedtrekk, roing(maskin). Skulderpress, sidehev m manualer, omvendt flyes. Skråbenk bryst. Dips, franskpress.
Dag 3: Bein og biceps: D-squat maskin, smal beinpress, sittende lårcurl, beinspark, leggpress. Biceps curl m stang og tau.
Dag 4: Rygg, skuldre, bryst, triceps: Bredt nedrekk, smalt nedtrekk, hammer nedtrekk. Skulderpress, sidehev i kabel, facepulls. Brystpress. Dips mellom benker, enarms pushdown.

Jeg har trent med varierende repetisjoner og sett ca fire dager i uka, før konk var det kardio hver dag, nå er det kardio så ofte jeg kan(har lyst), ca 3-5 ganger i uka.

Hvordan ser dietten din ut?

Min diett har variert, men vi fant en optimal plan som passer meg veldig bra og som vi brukte fram mot Stavanger Open. Havregryn og egg til frokost. Torsk og grønnsaker til lunsj. Kylling, ris og grønnsaker til mellommåltid. Torsk, grønnsaker og ris til middag. Karbonadedeig og grønnsaker til kvelds. Shake og gulrot før trening, Shake og havregryn etter trening. Mellom konk ble alt kjøtt og fisk byttet til karbonadeig.

Hvem er det som setter opp og hjelper deg med diett?

Gunnar Strand Jacobsen.

Til slutt: hvem vil du takke for at du er der du er i dag?

Min coach Gunnar Strand Jacobsen selvfølgelig, men også Kaliber FKK, spes teamjentene, Paul Rusten, Edmund Johansen, Siw-Hege, Håvard Huse, Elisabeth Haugsbø, Marthe Strand, Robert Fitnessbloggen. Vi er priviligert som har så mange flinke og erfarne mennesker og tidligere utøvere rundt oss, som har stilt opp før, under og etter konkurransene.

En stor takk til Nordic Nutrition for spons av kosttilskudd under dietten.


Ikke minst vil jeg takke mamma, pappa, brødrene mine, samboeren min, svigerfamilien min, nære venner og venninner. Jeg er sentimental og følsom, men ja, de betyr alt:)

 

 


Kun 8 kilo mellom bildene

Intervju25.04.2013593

Andreas Gulbrandsen kom i superform.

Greske Andreas Santorinios er klar

Intervju21.03.2013135

Se bilder og intervju.
Se videointervju

Linda Antonsen (38) klar for VM

Intervju06.12.2012132

Linda Antonsen deltar i Bodyfitness.

Kun 8 kilo mellom bildene

Intervju25.04.2013593

Greske Andreas Santorinios er klar

Intervju21.03.2013135

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!