Ayad Kadem Musa satser på et fremtidig proffkort

Intervju25.09.2015Rita Immerstein0

Vi tok en prat med Ayad rett før NM.

Ayad Kadem Musa sin hverdag har i stor grad handlet om diett, trening og posering de siste 10 ukene. Han har satt seg et mål og det er å få et proffkort. Med kontroll, selvdisiplin og datteren Sarah ved sin side er han supermotivert for å nå nettopp dette målet!

Fakta om Ayad:
Ayad er 166 centimeter høy og konkurrerer i bodybuilding-90 kg. Han bor i Oslo, er skilt og arbeider som personlig trener. Til daglig trener han på Haralds gym. Han har en rekke meritter med toppplasseringer bak seg som kroppsbygger og siste konkurransen han stilte i var i Arnold Classic i Ohio, 2014. Der kom han på en 4. plass. Han er for tiden uten sponsorer og er selvsagt interessert i få det.

 

Fascineres av kroppsbyggersporten

Ayad har siden siste konkurranse i Arnold Classic både blitt større i volum og han har bygget opp svake muskler i kroppen.

-Det fascinerer meg hvor mye tålmodighet og selvdisiplin man får som kroppsbygger, samtidig er det fascinerende hvor bevisst man blir på kosthold og helse. Da jeg bodde i Skien hadde jeg bedre tid og rom for kroppsbygging, men på grunn av jobb måtte jeg flytte til Oslo. Jeg savner tilbake til tiden da jeg trente på ProGym og fikk god støtte fra Øyvind og Kenneth Mandal. Så langt i min kroppsbyggerkarriere må jeg si at min beste prestasjon er Overall Norgesmester 2010 og 4 plass på Arnold Classic 2014 Ohio i USA og jeg forventer i denne omgang at jeg skal gjøre mitt beste for å nå langt i NM 2015.

Ayads diettregime

Hans kostholdsprogram inneholder det meste av det en kroppsbygger trenger for å bygge kropp og muskler.

-Jeg trener 6 dager i uken, 6 måltider om dagen, både treningsprogrammet og kostholdsopplegget er satt opp av meg selv. Generelt spiser jeg sunn mat og unngår junkfood og lignende. 10 uker før konkurransen kjører jeg en hard og streng diett slik at jeg har full kontroll. Når det gjelder mat er jeg glad i sunn mat. Jeg er veldig avhengig av beinøvelser.
Får å oppnå mitt mål er det viktig med sponsor samt ha motivasjon. Akkurat nå har jeg satt meg et stort mål, og for å oppnå dette målet trenger man en større anerkjent sponsor. Min største motivasjonskilde er min datter som er mitt livsgrunnlag og min motivatør. Sarah støtter meg hele tiden og gir meg den styrken jeg trenger for å klare de hardeste øktene. Det er derfor det også var viktig for meg at hun var med på noen av bildene jeg har tatt, smiler Ayad stolt. Mitt neste mål er å få proffkort, og dette målet har jeg begynt å sikte meg mot, avslutter Ayad med et smil.


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Ayad Kadem Musa

Intervju27.05.201126

Vi ble med Ayad på trening.

Ayad Kadem Musa

Intervju01.04.20094

Vi tok en treningsøkt med Ayad! Overall vinneren på Sandefjord Open 2009.

Ayad Kadem Musa

Intervju09.05.20070

Ayad Kadem Musa deltok i sine første konkurranser denne våren.
Ayad og Amir skulle vært i India og deltatt på VM i helgen.

Ayad Kadem Musa

Intervju27.05.201126

Ayad Kadem Musa

Intervju01.04.20094

Ayad Kadem Musa

Intervju09.05.20070

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!