Bra rygg og armer
Vet det ikke er mange som sier det, men pass på at du ikke spiser alt for mye når du bulker, jeg har gjort den feilen flere ganger å legge meg for mye i +kcalorier, og endt med å slite med å få av fett senere.
Et tips jeg fikk av Børge A. Fagerli var å legge inn en dag i uken elns med mindre kcal inntak en de andre dagene. Og en uke hver 8uke med Mindre kcal inntak. Slik holder man fettet ganske bra i sjakk i tillegg til at man legger på seg en del muskler
Hvordan lager du den grøten der forresten? ser utrolig godt ut =)
Thæænks!
Og legge på seg for mye blir ikke store problemet for min del, tror jeg!
Arbeider jo mye, sykler mye og trener mye.. så om jeg skal komme i et så pass overskudd så må jeg spise som en hest! Men vi får se, hvor fort jeg legger på meg.
Om det blir ille blir jeg sikkert til å følge tipsene
Grøt laging: (som sagt, så måler jeg aldri)
1. Ha melk i kasserollen.
2. Ha så havregrynet. (Og andre kornsorter i om du vil, disse har du i sammen med havregrynet.) Ikke så mye at det blir for tjukt.. men om det blir alt for tjukt under kokinga har du bare litt mer melk i.
3. Ha i en teskjed salt. (uten topp på)
4. La det få et oppkok og skru av plata slik at du ikke brenner det.. er et helvetes pain å vaske vekk svidd grøt..
5.Etter en 3mins har du i 1 spiseskjed rømme. Grøten skal ikke koke mere nå.
6. Ha banan i å rør om, rett før servering.
Er ikke så god på å forklare og lage oppskrifter
Fins mange andre måter å lage grøt på da
Good to go!