Fitnessbloggeren Lena Walstad

Intervju22.07.2017Fride Skjønsberg28

Bli bedre kjent med fitnessbloggeren Lena Walstad.

Vi har tatt en prat med den velkjente fitnessbloggeren Lena Walstad Andresen. Bli bedre kjent med henne her!

Info om blogger:
Navn: Lena Walstad Andresen
Alder: 26 år
Yrke: Selger i butikk og modell for det nye norske treningsmerket We Are Fit (Wearefitcom på instagram)

Info om bloggen:
Navn:
Lenawalstad.blogg.no, og lenawalstad på Instagram.

Hva fikk deg til å begynne å blogge:
Jeg begynte å blogge når jeg endret livsstilen min til å spise sunnere og ha en mer aktiv hverdag. Grunnen til det var fordi jeg fikk spørsmål om hva jeg spiser for å holde meg i form og hvordan jeg trener. Jeg synes det er superhyggelig, og koser meg med å skrive innlegg som kanskje kan inspirere andre.

Bloggens fokus:
Sunnere matalternativ og trening.

Mål med bloggen:
Å kunne inspirere andre med livsstilen jeg har, som har hjulpet meg mye. Da med tanke på hvordan jeg føler meg, humøret mitt og gleden av å ha en aktiv hverdag.

Hvem er du:
Jeg er ei veldig glad jente fra Malvik, som nå bor på Byneset som er litt utenfor Trondheim. Der bor jeg med kjæresten min som jeg har vært sammen med i over 8 år nå.

Beskriv deg selv:
Om jeg skal beskrive meg selv med noen ord må det være snill, omtenksom og alt for glad i å gi klemmer til både kjente og ukjente. Haha, tidenes klemmejente. Jeg er så glad i det selv, og er opptatt av at andre skal ha det bra og se glede i hverdagen. Livet er ikke så alt for langt, og jeg føler at mange glemmer å nyte det. Man kommer ingen vei av å alltid bekymre seg over hverdagslige ting og mennesker som ikke er verdt å bruke energi på.

 

Hva betyr trening for deg:
Treningen bruker jeg veldig mye tid på og det har vært min største hobby i flere år nå. Å se hvor mye trening og kosthold kan endre både kropp og hvordan man føler seg er fantastisk. Å lese, lære og jobbe med det er et spennende fag i seg selv som jeg aldri blir lei av!

 

Beste treningsselfie:
Haha oi! Det må bli dette! Kun fordi det gliset forklarer følelsen av en unnagjort treningsøkt, og fordi bicepsen ser litt større ut enn hva den ellers gjør. Hahaha. SuperLena i farta!

Bloggens mest leste innlegg:
De mest leste innleggene er av mat-tips som kan hjelpe på søtsug. Så sunnere oppskrifter som ligner på desserter men har få kalorier er ofte populært. Hvorfor forstår jeg jo, hvem er ikke glad i alt som smaker søtt men likevel ikke er så usunt!

Bloggens beste oppskrift:
Pannekakelapper! Disse er søte, enkle å lage og smaker kjempegodt. Mos to modne, myke bananer med 3 egg, 2 dl ekstra lettmelk og to ss med maizena. Bruk litt smør til steking og topp med ønsket pålegg. Frukt, bær, en skive lettost eller sukkerfritt syltetøy er veldig godt til.

Bloggens beste treningsøkt eller øvelse:
I tillegg til øvelser på treningsstudio er treningsøkter ute i frisk luft populært nå som vi har noen varmere sommerdager. Her er en intervalløkt som vil øke pulsen din og gi deg en god følelse når den er fullført.
http://lenawalstad.blogg.no/1497203117_dagens_treningskt_i_frisk_luft.html

Kjære blogger, hva...
...Har du i treningsbaggen: Proteinbar og energidrikk fra Nutramino, bananer og riskaker. Med det er alt all good til jeg kommer hjem for en skikkelig middag igjen.

...Har du i reisebaggen: Treningsklær fra We Are Fit, høyhælte sko, kjoler, sminke og planlagte matpakker. Haha! God kombo! Jeg er ganske jålete av meg ellers skal jeg innrømme.

...Har du i godteriskåla: SJOKOLADE, jeg elsker sjokolade!

...Er dine topp 3 sanger for tiden: Jeg hører som regel på lister på spotify, og hører på alt av "glad-musikk" som jeg liker å kalle det! Ofte pop og nye låter som slippes jevnt over. Så lenge rockefoten begynner å bevege på seg, haha!

...Har du som treningsmål: Å bli den beste versjonen av meg selv! Jeg føler den setningen er litt oppbrukt, men det er jammen sant! Man kan alltids få en bedre fysikk og bli sterkere samtidig som man har det gøy. Så lenge man finner den treningen man selv liker best.

...Har du i matboksen: Karbonadedeig med tacokrydder, ris med litt soyasaus (et must) og grønnsaker. Frukt er også alltid med.

...Er din favoritt frokost: Havregryn med cashewnøtter, sukkerfritt bringebærsyltetøy og ekstra lettmelk er favoritten om dagen. Ellers går det mye i havregrøt også.

...Inspirerer deg til å leve sunt: Å ha en sterk, glad og frisk kropp som fungerer godt i hverdagen. Da er riktig mat og aktivitet en stor del av svaret. Å legge det til som en vane er det beste jeg har gjort, og skal fortsette med.

...Hva spiser du for å få maks energi på trening: Jevne måltider gjennom hele dagen er kjempe viktig i tillegg til godt med vann! Masse proteinrikt kjøtt, karbohydrater som ris, søtpotet og pasta + mellommåltider som deilig frukt, yoghurter og lignende.


Fride Skjønsberg 

Fride er faglig dyktig og formidler sitt budskap på en forståelsesfull måte. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder gjennom Active Education. Fride er lidenskapelig opptatt av kosthold og er også selv aktiv med trening.

Tvangstankene om selvmord ble borte når hun stimulerte seg selv med trening og fitness.

Bootcamp på plenen

Trening01.06.201814

Kjør treningen i hagen på varme sommerdager. Slik gjør du det!

FAQ: Ofte stilte spørsmål

Trening30.05.20189

Dette er en FAQ med ofte stilte spørsmål innen ernæring og trening.

Verdens sterkeste 4-åring

Diverse04.05.201885

Denne superspreke gutten er bare 4 år gammel.

Bootcamp på plenen

Trening01.06.201814

FAQ: Ofte stilte spørsmål

Trening30.05.20189

8 spennende oppskrifter på grillmat.
BCAA består av de essensielle aminosyrene, Valin, Leucin og Isoleucin.

Tren tabata i sommer

Trening19.07.2018224

En garantert effektiv økt.

5 toppturer du bør bestige

Trening18.07.2018363

Har du lyst til å oppleve Norges flotteste fjell?
Med disse treningsøktene kan du trene når og hvor som helst.