Gårsdagens trening:20 min. rask gange til studioet
Oppvarming: 5 min. jogging på mølla
Øvelser:
Skulderpress:
15 kgx8
15 kgx8
15 kgx8
Leg curl:
35 kgx10
35 kgx10
35 kgx10
Sittende roing:
25 kgx8
25 kgx8
25 kgx8
Benkdips m/vektskive:
Kroppsvekt +10 kgx15
Kroppsvekt +10 kgx12
Kroppsvekt +10 kgx10
Knestående hantelroing: (på begge armer)
12 kgx8
12 kgx8
12 kgx8
Magecrunch i kabel m/tau:
25 kgx12
25 kgx12
25 kgx12
Benkpress, lettlett:
20 kgx15
20 kgx15
20 kgx15
Sit ups i skråbenk m/vektskive:
10 kgx12
10 kgx12
10 kgx12
Nedtrapping: 20 min. rask gange hjem
Hadde en smule lite trøkk på trening i går, men følte jeg gjennomførte ålreit likevel.
Dagens trening:32 min. joggetur
35 min. rask gange
Helt fantastisk vær i dag! Måtte bare ut å løpe. Løp en god runde med bra tempo hele veien. Er så godt å løpe når kroppen kribler av energi. ^^
Ellers lagde jeg en utrolig god middag i dag jeg gjerne vil dele med dere. Nemlig lakseburgere fra bånn. Veldig lett å lage og kjempedigg.
Jeg brukte:500g renskåret laksefilet
Salt, pepper, persillekrydder
En halv sitron
2 Polarbrød extreme
+ det du liker å ha på burgeren
Slik gjør du;Skjær opp laksefileten i små terninger og legg i en bolle. Press saften fra den halve sitronen og smak til med salt, pepper og persillekrydder. Deretter knar du dette sammen med hendene. Laksekjøttet er så sticky i seg selv at det trengs ikke noe mer enn krydder før du steker. Så er det bare å dele "røra" i to og steke to store lakseburgere i panna. Server med det du vanligvis liker å ha på burgeren mellom et polarbrød extreme. Dette blir to veldig store burgere og metter meget bra. Det blir garantert ikke siste gang jeg lager det.