Har hatt en veldig tung periode de siste månedene, ønsker å takke Daniel Myrvold for mye veileding i denne perioden. Hadde vært tungt å finne ut alt dette på egen hånd.
Etter opphold i Spania i august med kaloribalanse hver dag i 2 uker uten vekttrening, var jeg 90 kilo, de første 4 ukene etter dette gikk jeg ned 5 kilo. Dette hadde jeg ikke hadde opplevd siden Mars/April når jeg enda hadde en god del overflødig fett på kroppen.
Etter dette gikk jeg opp 1 kilo, så stagnerte jeg på 86 i 2 uker, for så å gå opp 1 kilo til de neste to, ENDA jeg var på kaloriunderskudd og trente som aldri før - Riktig.
Kjørte på videre, briefet litt med Daniel og konkluderte med at å justere på karbohydratene burde være rett da jeg ligger på 200 gram karb. Men så gikk jeg ned 1 kilo, til 86 kilo. Da bestemte jeg meg for å prøve 2 uker til, men å bytte ut fullkornsspaggeti og karbonadedeig med biff og poteter, da dette kunne påvirke definisjonen min - For å få frem de 2 siste rutene.
Men etter disse 2 ukene med potet og kaloriunderskudd, gikk jeg opp 2 kilo, til 88 kilo. Her var det viktig at Daniel kom med tipsene han kom med, for dette var jo meningen. Jeg føler faktisk at jeg er mye hardere over armer etc. Vet ikke om dette er tilfelle, men det føles veldig bra.
Jeg sliter fortsatt med de 2 siste rutene, tror jeg er i sixpack vekten min nå, men OVERFLØDIG HUD er kanskje problemet siden jeg har vært ganske stor - 110 kilo.
Forøvrig så har jeg bestemt meg for 2 uker med kaloribalanse og delvis overskudd de 2 siste ukene i desember, da det ikke er sunt å være på deff så mye lenger enn 11-12 måneder. De 2 første ukene i desember kommer jeg til å ligge i kaloribalanse, er usikker på om jeg skal kutte vektene disse to ukene også, men de 2 siste ukene kommer til å bestå av restitusjon med maks litt kardio.
Legger ved noen bilder for å illustere formen og problemet med "sixpacken". Vet ikke om dere ser det, men har masse blodårer under magen, og på skulder.. Så fett% må jo være ganske lav nå.