Jeg har sagt det flere ganger at den ikke er fullstendig med mindre du spiser innsekter - noe du ikke gjør. Å skylde på at du har levd opp i et vestlig industriellt samfunn er sikkert fint, men det holder ikke - dietten er således mangelfull siden du da spiser tilskudd.
At du klamrer deg fast til at JEG, 1 person, ikke spiser insekter, ja det synes jeg er spesielt. Raw food er slett ikke et mangelfullt kosthold. Om du har tenkt til å spore det til at du mente om jeg levde 100% på raw food, ja da skal ihvertfall ikke raw food i seg selv ha skylda. Enig?? Altså selve RAW FOOD er ikke mangelfullt, men JEG er ikke 100% raw.. Eller hva sier du?? Er vi enig?? Jeg bryr meg ikke om folk mener JEG lever 100% rått, det er RAW FOOD jeg er ute etter å gi info om.
DU har dessuten kommet med påstanden om at mennesket er bedre rusten til å spise innsekter enn kjøtt basert på "kilde" med referanse til en person som har sagt dette. Kilden er ikke god nok, og vedkommendes kilde for påstanden er heller ikke vist frem.
Følgelig ligger fremdeles bevisbyrden på dine skuldre.
Her er en liten forklaring. Spaltningen av proteinene starter i magesekken med tilsetting av enzymet pepsin. I bukspyttet er det flere viktige enzymer som spalter proteinene videre, bl.a. trypsin og kymotrypsin. For en stor del foregår spaltningen ned til proteinenes «byggesteiner», aminosyrene. Proteinene er forskjellig kjemisk bygd hos de ulike dyre- og plantearter. De må brytes ned til aminosyrer eller små aminosyreforbindelser for å kunne absorberes og nyttiggjøres, bl.a. til oppbygging av organismens egne proteiner.
Kjøtt er fra et fremmed vesen, den har et helt annet oppsett av molekylære sammensetninger som vår kropp må bruke lang tid på å bryte ned. I grønt og frukt, så finnes det langt mye enklere aminosyrer. Derfor klarer kroppen lett å ta opp disse aminosyrene rett fra enzymene.
Om du trenger kilder så greit. Jeg skal lete..