Skrevet av Emne: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden  (Lest 747291 ganger)

Utlogget GB!

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 129
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 129

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3045 : 26. mai 2011, 22:02 »
Kylling å ris

Utlogget Espenc

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 837
  • Honnør: 278
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 4 837

  • It's All About The Aesthetics!
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3046 : 26. mai 2011, 22:46 »
Rosa mørbrad med asparges, nam!
Alder: 1989
Vekt: 95kg~
Høyde: 1.83

Benk: 1x120kg
Bøy: 1*172.5kg 19.02.13
Frontbøy 1x130kg 05.03.13
Mark: 1*200kg 03.04.12
Militæpress: 1*80kg 16.02.13
Clean & Jerk: 1.90kg 26.02.12

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=76095.0 Treningslogg
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=81042.0#msg1154832 Bildelogg.

Utlogget BEISTET!

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 577
  • Honnør: 152
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 577

  • BÅB BÅB BÅB IKKE SANT?!?
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3047 : 26. mai 2011, 22:54 »
Eggerøre med hamburgerrygg, oregano, chillipulver, gressløk og grønn pesto. Alt dette lagt oppå to bondebråskiver + ett stk. 0,33l glass med lettmelk fra Tine.

For dere som vil ha det inn med skje, type: te!
- Your biggest potential is in your weaknesses.

Utlogget EspenH

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 536
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 536

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3048 : 27. mai 2011, 01:07 »
Hvordan steker man indrefilet av svin? Jeg lærte i heimkunnskapen at man skulle steke indrefilet på høy varme for å lukke porene. Så leste jeg på www i sta at man skulle steke på svak varme etterpå, MED lokk?! Men det ble 1kg kjempeseigt svinekjøtt.

Regner med det er salt og pepper som gjelder? Og fløtegrattis og gulrot fungerer greit som tilbehør. Det er sånn mor gjør det? Peppersaus med fløte i?

Jeg steker 500g indrefilet til kveldsmat minst to ganger i uka, og det er MEGET enkelt! Smiley
Kjøp deg steketermometer, det er gull værdt.
Jeg er så heldig at ovnen min har bruningsfunksjon også, men har du ikke det så må/kan du brune stykket litt i panna først.
Jeg strør salt, pepper og paprikakrydder på stykket og gnir det inni kjøttet.
Stapper termometeret midt i kjøttet, setter det i ovnen og slår på stekeautomatikk 125C og settpunkt på steketermometer til 76 grader, tar ca 30 min fra kald ovn!
Så må kjøttet hvile i noen minutter ellers tyter all safta ut når du skjærer opp.


Kvelds idag:
400g karbonadedeig, 150g ris, tacokrydder og en dash fløte.
Men hadde dårlig samvittighet for alt saltet gjennom hele måltidet... Noen som har oppskrift på hjemmesnikret tacokrydde, UTEN salt?

Utlogget Mowo

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 76
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 76

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3049 : 27. mai 2011, 01:53 »
Hvor har de disse billige indrefiletene? Tongue
..

Utlogget Lillelotte

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 819
  • Honnør: 109
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 819

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3050 : 27. mai 2011, 11:41 »
Kvelds idag:
400g karbonadedeig, 150g ris, tacokrydder og en dash fløte.
Men hadde dårlig samvittighet for alt saltet gjennom hele måltidet... Noen som har oppskrift på hjemmesnikret tacokrydde, UTEN salt?

Tacokrydder
Pepper
chili
paprika og
masse cummin.
en dæsj salt vis du ønsker

Utlogget Pimpeddude

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 9
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 9

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3051 : 27. mai 2011, 11:49 »
400g kylling med brokkoli.
300g havregryn med 100g rosiner og en liten dæsj kanel
1 banan og 1 eple
Skyr
og
Litago Sjokolade:)

Utlogget Beefcake

  • Treningsveileder
  • ******
  • Innlegg: 1 969
  • Honnør: 1175
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 969

  • Spiser til failure
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3052 : 27. mai 2011, 11:59 »
Pringles.


Utlogget Boscon

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 32
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 32

  • Baseøvelser
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3053 : 27. mai 2011, 12:02 »
Kylling og ris. Smiley

Utlogget henrikhardcoar

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 250
  • Honnør: 402
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 250

  • Er for tiden chubby for siste gang
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3054 : 27. mai 2011, 12:03 »
Jeg steker 500g indrefilet til kveldsmat minst to ganger i uka, og det er MEGET enkelt! Smiley
Kjøp deg steketermometer, det er gull værdt.
Jeg er så heldig at ovnen min har bruningsfunksjon også, men har du ikke det så må/kan du brune stykket litt i panna først.
Jeg strør salt, pepper og paprikakrydder på stykket og gnir det inni kjøttet.
Stapper termometeret midt i kjøttet, setter det i ovnen og slår på stekeautomatikk 125C og settpunkt på steketermometer til 76 grader, tar ca 30 min fra kald ovn!
Så må kjøttet hvile i noen minutter ellers tyter all safta ut når du skjærer opp.
Se her ja! Jeg har sånn her stuslig hybelkomfyr. Ser ut som en komfyr som har kledd seg ut som mikrobølgeovn, det er bare kokeplatene på toppen som avslører den. Relativt strippet for fancy funksjoner. Men skal nok få det til likevel, skal få meg sånn her steketermometer. Masse takk for grymt svar Smiley
Hvor har de disse billige indrefiletene? Tongue
De har sånn her folkesommer dilldall på kiwi, der koster det 150 kr kg tror jeg. Jeg betalte noe sånt for kjøttet mitt i går.
Pringles.
Neeei, nå skrur du av fastebryteren din og kroppen går inn i FETTLAGRINGSMODUSTM

Utlogget StoreRoger

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 150
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 150

  • Do work!
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3055 : 27. mai 2011, 12:04 »
Tacokrydder
Pepper
chili
paprika og
masse cummin.
en dæsj salt vis du ønsker
Spisskummin! viktig å få med da cumin er et annet krydder som brukes til b.la nøkkelost! Du burde også ha med hvitløk i den blandinga, da blir det perfekt tacokrydder Smiley

Utlogget Lillelotte

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 819
  • Honnør: 109
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 819

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3056 : 27. mai 2011, 12:33 »
Spisskummin! viktig å få med da cumin er et annet krydder som brukes til b.la nøkkelost! Du burde også ha med hvitløk i den blandinga, da blir det perfekt tacokrydder Smiley

Kummin = karve
Cummin = malt spisskummen

 biggrin

Utlogget EspenH

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 536
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 536

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3057 : 27. mai 2011, 14:09 »
Takk for oppskrifta lotte =)

On topic: Laksestrimler og ris, med sitronpeppersaus av kesam Smiley

Utlogget StoreRoger

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 150
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 150

  • Do work!
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3058 : 27. mai 2011, 14:39 »
Kummin = karve
Cummin = malt spisskummen

 biggrin
Yes, sånn var det Tongue

Utlogget Lillelotte

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 819
  • Honnør: 109
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 819

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #3059 : 27. mai 2011, 15:08 »
Yes, sånn var det Tongue

Nemlig  woot Kunne nok blitt en intressant smak på tacon dersom vi tilastte masse karve Tongue Yammi  Tongue
Hehe...

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!