Bjørnar Brende Smestad 

Bjørnar er en styrkeløftentusiast og har i flere år levert styrkeløftreportasjer til Treningsforum. Bjørnar startet selv å logge på Treningsforum, men er fra ca 2012 ikke lenger like atkiv i styrkeløftmiljøet.

 

Einar Gilberg løftet 320 kg i knebøy

Styrkeløft09.09.201369

Einar Gilberg klarte sesongens, ja kanskje karrierens, store mål da han, etter et løft på 300 kg, gikk rett på 320 kg i knebøy under midtnorsk mesterskap i styrkeløft.
Med gode medaljemuligheter skjedde det fatale - Hans Magne skadet seg så hardt at han må stå over konkurransen.
Kristoffer vant sølvmedalje i benkpress, etter svært tett løfting
Kjell Egil Bakkelund ble i dag tidenes beste norske styrkeløfter
I kvinnenes tyngste klasse, +84 kg klasse møtte Hildeborg absolutt ingen motstand.

Hege Berge overgikk seg selv

Styrkeløft09.05.201368

Hege Berge knuste sine personlige rekorder med flerfoldige kilo, og fikk bronsemedalje sammenlagt.

Alexander Kirketeig gjør comeback

Styrkeløft03.05.201331

Stian Jensen har gjort et videointerju av den tidligere norgesrekordholderen i knebøy (med 341 kg) og norgesmesteren Alexander Kirketeig, som nå gjør comeback!

Niklas Zellin løftet 945 kg sammenlagt

Styrkeløft17.04.201363

Niklas Zellin løfter i Norges tøffeste vektklasse. Når han blir seniorløfter om to år må han konkurrere om landslagsplass løftere som Carl Yngvar, Hans Magne, Martin "Grizzly" og Olaf Dahl
Lillian Haaland sikret Norges første medaljer i J-EM med fire bronsemedaljer

Inger Johanne ble Europamester

Styrkeløft14.04.201344

Norges to største medaljehåp, Marte Elverum og Inger Johanne Ruud var begge i ilden i dag. Marte løftet i -72 kg klassen, mens Inger Johanne løftet i -84 kg klassen.
Julian Lysvand og André Midtby stilte begge i den knalltøffe -93 kg klassen, og hadde der en intern fight om plasseringene sammenlagt.
Joachim Lindseth er et av de store stjerneskuddene i norsk styrkeløft og er juniorlagets aller beste løfter, målt ut ifra wilks poeng. Det var derfor store forventninger til Lindseth sin løfting i -105 kg.

Espen Andreas Rødsjø

Styrkeløft12.04.20134

Det er tre år siden sist Espen Andreas Rødsjø var å se i J-EM sammenheng, da løftet han 622,5 kg på 73,8 kg og plasserte seg på en 8.plass.

Junior EM er i gang

Styrkeløft10.04.201324

9 juniorløftere er i Praha for å forsvare Norges ære i J-EM.

Bo Andre Bergan

Intervju08.04.2013135

Oppkjøringen til årets NM er allerede i gang, og i år ligger det an til å bli en svært spennende duell uten sidestykke. Tidlig i år startet knivingen mellom tidligere norgesrekordholder i benkpress og knebøy, Alexander Kirketeig, og Bo Andre Bergan.
Hildeborg Hugdal satte verdensrekord i benkpress. Ingen annen kvinne har løftet 215 kg i benkpress.
Kjell Egil bakkelund la nylig ut en video der vi fikk se han løfte utrolige 200 kg i benkpress, utstyrsfritt! En helt vanvittig vekt, som av mange anerkjennes som den virkelige "elitegrensen" i benkpress.
Joachim Lindseth ble beste løfter under nordisk mesterskap for ungdom og junior i helgen.
Marte Elverum løftet uten utstyr på RM Midt Norge, og kvalifiserte seg dermed til utstyrsfritt VM i Russland.
En av Norges eldste og mest legendariske styrkeløftklubber, KK-67, inviterte til julestevne og der ble det selvfølgelig svært tunge løft!
Julestevnene er en tradisjon hos de fleste styrkeløftklubber, hvor det også ofte konkurreres uten styrkeløftdrakter. På Ganddal AK konkurreres det først i styrkeløft, deretter i lammelårkast som en artig slutt på sesongen.
Kjell Egil Bakkelund løftet 342,5 kg i knebøy, 245 kg i benkpress og 312,5 kg i markløft under VM. Dette gav pers sammenlagt, i bøy og i mark i tillegg til en sølvmedalje i benkpress.

Marte Elverum løftet 223 kg i knebøy!

Styrkeløft26.11.2012227

Marte Elverum vant overlegent gull i -72 kg klassen under årets J-NM, hun ble også den beste kvinnelige løfteren på poeng.
Bo Andre Bergan løftet 315 kg i knebøy, 197,5 kg i benkpress og 322,5 kg i markløft og satt fem norgesrekorder i -93 kg klassen, både for junior og senior. Fra før har han norgesrekorden i knebøy og sammenlagt i -120 kg klassen junior.

Heidi Hille Arnesen satte verdensrekord

Styrkeløft20.11.201275

Heidi Hille Arnesen løftet 605 kg sammenlagt, satte verdensrekord i knebøy for yngre veteraner under VM

Bo Andre Bergan tok 4 norgesrekorder!

Styrkeløft17.11.201250

Bo Andre Bergan har gått helt fra -120 kg klassen og ned til -93 kg klassen det siste året, og har med det blitt den eneste som har norgesrekorden i to vektklasser samtidig!
Carl Yngvar endte som nummer tre i å årets VM, sekunder fra å ta verdensrekord og gullmedalje.
Det var Kong Carl Yngvar mot en Russer, to Ukrainere og en Amerikaner, i en kamp uten en klar favoritt, bare mange gullkandidater i +120 kg klassen
På verdensmesterskapets nest siste dag hadde Norge hele fire løftere i ilden, men det var hovedsakelg en som virkelig utmerket seg.
Norge har hatt fire løftere hittil i VM, og med det hentet hjem to sølvmedaljer. Årets VM har rekordhøyt nivå, med verdensrekorder i nesten alle vektklasser.