Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

 

Slik bør du trene leggene dine

Trening17.09.2019577

Don't skip leg day. Legger tåler mye trening og slik bør du trene dem.

Triggerpunkter

Trening15.09.2019396

Sliter du med såre punkter i muskulaturen din?

Program for muskelvekst

Trening14.09.2019304

Dette programmet er utviklet for muskelvekst.
Bygg større armer - fokuser på triceps.

Slik blir du kvitt luft i magen

Kosthold07.09.2019550

Bli kvitt plagsom luft i magen!
Her går vi gjennom tips for å få optimal fremgang.
Her får du 9 gode tips til hvordan du kan booste opp din egen trening.
Her gir vi deg 7 gode treningstips for deg som ønsker å øke i styrke.

Hip Thrust - ukens øvelse

Trening27.08.2019772

Hip Thrust bygger og styrker rumpa. Se illustrasjonsvideo.
Skrå sideliggende sidehev er ukens øvelse. Se gjennomgang.

Det er forskjell på sult og søtsug

Kosthold18.06.2019189

Vet du hva forskjellen er på sult og søtsug?

Spiser du for lite?

Kosthold10.06.20191234

Spiser du for lite går kroppen over i et lagringsmodus og da stopper fremgang opp.

Slanket seg 20 kg på ferdigmat

Kosthold01.06.2019110

Husker du Torstein Gustavsen som bare spiste ferdigmat? Nå har han gått ned 20 kg.

Disse karbohydratene bør du prøve

Kosthold12.05.2019427

Både ris, pasta og poteter er ofte et naturlig valg av karbohydratkilder når middagen tilberedes. Vi blir alle matlei til tider, men med litt kreativitet kan du bytte ut disse kildene med andre smakfulle og næringsrike alternativer.
Det billigste og beste alternativet for et sunt og økonomisk kosthold er kjennetegnet ved at det er planlagt.

De 7 beste treningsstrategiene

Trening11.04.2019650

Har du noen gang tenkt på hvordan du bruker tiden din på gymmet og hvor mye tid du tilbringer hver uke på ditt treningssenter?
Lunsjmåltidet er for mange et av de viktigste måltidene. Noen sliter med å få i seg frokost og trenger et solid måltid litt ut på formiddagen.
Fettforbrenning assosieres ofte med slanking og vektreduksjon, men trenger ikke nødvendigvis handle om det.

Slik er kokosoljens egenskaper

Kosthold28.03.2019304

Vårt inntak av fett i kostholdet har en påvirkning på vår helse. Generelt er bruk av fett fra vegetabilske og marine kilder anbefalt framfor fett fra animalske kilder.
Etter en lang og hektisk dag er det deilig å endelig å godt å få strekket ut kroppen, legge hodet på puta, trekke dyna over kroppen og bare kjenne pulsen og senke seg...eller?
Dropsett er én blant flere spesialmetoder som er kjent for å sikre fullstendig utmattelse av arbeidende muskulatur.

Stevia Vs. aspartam

Kosthold20.03.2019180

Hva skal vi velge når søtsuget melder seg? Velger vi mat og drikke som er tilsatt søtningsstoffer eller vanlig tilberedte matvarer som kan inneholde langt flere sukkerbiter enn vi liker å tenke på?
De fleste av oss spiser kanskje 3-4 måltider hver dag. Om dette er nok til å holde energien hele dagen er avhengig av innholdet i hovedmåltidene og hva slags aktivitetsnivå du har.

Treningsprogram for nybegynnere

Trening08.03.2019269

Har du lyst til å begynne med styrketrening? Kanskje det er slik at du alltid ender opp i aerobic-salen eller på spinninga og så blir det så som så med styrketrening?

5 tips for vektnedgang

Kosthold07.03.2019232

Det er mange helsegevinster ved en vektreduksjon. Kostholdet blir ofte bedre ved at andel sukker og mettet fett reduseres. Det skaper en mulighet og økt bevissthet for å søke mer kunnskap og læring om kosthold og trening.
Metabolisme er en betegnelse på den kjemiske prosessen i kroppen som omsetter luft, mat og andre materialer til stoffer som kroppen behøver for å kunne fungere.
Få mer ut av treningen med å vite hvor intenst du trener.
Knestående øvelser trener beina effektivt og er en fin variasjonsmulighet.
Nå er det nytt år - start det nye året med et nytt program.
Det er stor forskjell på fersk varmmat og kalde matrester som varmes opp igjen.